היי רקדניות...

גוהר

New member
היי רקדניות...

פעם ראשונה שאני פה...ואני לא משהו במחשבים..מקווה שאני אצליח לתקשר פה.. אני לומדת כבר 3 שנים ריקודי בטן..ועדיין לא הופעתי..טיפה מול חברים.. בוער בי חיידק הריקוד ואני מקבלת פידבקים טובים..רק השאלה היא..איך ומתי אני יודעת שאני בשלה להופיע? ואם להפוך את הריקוד למשהו מקצועי או להשאיר אותו כתחביב?

באלאדיה

New member
הי גוהר!

ברוכה הבאה
, אני חייבת לשאול - מה משמעות השם? את מתקשרת נהדר ואיפה שלא תסתדרי נעזור, אל תדאגי בקשר לזה.. פיפי נס כתבה פעם, כששאלתי גם אני איך היא יודעת אם תלמידה שלה עשתה את "קפיצת המדרגה" לאומנית, שהתלמידה יודעת ומרגישה עוד לפניה (אני אחפש אח"כ את הקישור הזה). נשמע לי שאת מרגישה שאת שם ורק צריכה לקבל עוד קצת חיזוקים ממקור יותר אובייקטיבי. מה דעתך להופיע בחינה או מסיבת רווקות של מישהי שאת מכירה אבל לא כל הקהל מכיר אותך? או משהו בסגנון - מעין נחיתה רכה לתוך עולם ההופעות? זה ילמד אותך המון על ההרגשה והמוכנות שלך, תגובות הקהל..

fifi ness

New member
גוהר..נפלא אם אני לא טועה אז זה אבן

אבן יקרה ,אבן חן,אבן פז. תתקני אותי גוהר........ את תצליחי הצעד הראשון יביא את השני.השתמשי בייעוצן של החברות. בהצלחה אבן יקרה! פיפי.

lydiamai

New member
למה שלא תעשי כמה הופעות מאורגנות

מול חברים, ולאט לאט תגדילי את מגוון ומידת קירבת החברים, ואת הרפרטואר - כמובן?

lydiamai

New member
תוכלי ליזום כמה דברים פשוטים עם

סיכון נמוך - כמו הופעה קצרצרה בבתי אבות - במסיבת פורים למשל. זה עליז, ולא ממש מפחיד.

גוהר

New member
יהלום אדום...

יהלום אדום זה משמעות השם..בפרסית... כן...זה נראה לי רעיון טוב..קודם כל בסביבה מוגנת יותר..השאלה גם אם לבנות ממש ריקוד או לאלתר? אני יותר אוהבת לאלתר...פשוט לרקוד... מה אתן אומרות? כל כך כיף למצוא פתאום עוד בנות שאוהבות את זה ועסוקות בזה...

lydiamai

New member
אני הייתי הולכת על כוריאוגרפיה, ואם

זה מסתייע, אז גם לאלתר. אבל תמיד כדאי שתהיה מסגרת של כוריאוגרפיה מוכנה מראש, עם רצף השירים מוכן מראש.

למעלה