היי, רציתי לשתף

היי, רציתי לשתף ../images/Emo24.gif

אתמול, בין מצב של ערות לשינה, הכרתי סוף סוף , פנים אל פנים, את ההדרכה שלי. עד היום תקשרנו באמצעות האינטואיציה בלבד. כשניסיתי לראות משהו ראיתי בקושי צללים - וגם זה קרה כשהתאמצתי נורא. אתמול, אני לא יודעת איך בדיוק, זהיתי פנים ממש. בדיוק בנקודה בה זיהיתי אותן מתחילות להתפוגג, ביקשתי מהדמות שתישאר והבהרתי לה שאני לא פוחדת. הייתי נינוחה לגמרי. הדמות חייכה והופיעה שוב. הרגשתי שהיא שמחה איתי מאוד על ההתקדמות הזו, היא ממש צחקה ושידרה אושר. ביקשתי שתאמר משהו - שוב הבהרתי שאני לא פוחדת. לצערי, היא נשמעה מקוטע. לא ממש הצלחנו לתקשר, אבל שמעתי משהו וזו כבר התקדמות. הקול היה נעים מאוד, כמו מנגינה שלא הייתי רוצה שתיפסק. רותי, הייתי רוצה להצליח לעשות זאת שוב אבל במצב של ערות לגמרי ולשמוע את הדמות (ההדרכה) שלי ממש ברור - איך אני עושה את זה? תוכלי לעזור
? תודה יקירה ושבוע מקסים

Balancedflow

New member
מזל טוב דגנית

אני מתארת לעצמי שאת ממש מאושרת, ובצדק, נראה לי שחיכית לזה הרבה זמן. אני מניחה שרותי תענה לך מאוחר יותר ביתר פרוט, אבל מהצד שלי אני יכולה לומר לך שאני חושבת שעצם העובדה שאת מתארת את נסיונותייך הקודמים כמאמץ, יתכן שמעיד על כך שאולי עדיין לא היית מוכנה. המפגש לא צריך לקרות תוך כדי מאמץ, להפך. המצב הזה שאת מתארת שבין ערות לשינה זהו בדיוק המצב הרפוי, הרגוע של הגוף והנפש שבהם התהליך יכול להתרחש. אני הייתי ממליצה לך לעשות מדיטציה, ולהביא את עצמך שוב למצב של הרפיה, שבהם גם הגוף וגם המוח רפויים ונינוחים, וממצב הרגיעה הזה לנסות להתחבר שוב. לאט לאט, וכשתהיי בשלה מספיק, תראי ותשמעי את הכל ברור.

../images/Emo140.gif תודה balancedflow - אני באמת מאוד מאושרת

זו היתה קפיצת מדרגה משמעותית מבחינתי. את ודאי יודעת שלספקנים קשה יותר . ולא, אני לא ספקנית בקשר לכל התכנים כאן אלא בקשר ליכולות שלי. כך שעצם העובדה שראיתי סופסוף משהו יותר מוחשי, נתן לי את החיזוק שאני עוד אגיע ואתחבר יותר ויותר בהמשך ואחווה יותר ויותר. והאפשרות הזו שנפתחה לפני פשוט מדהימה! אי אפשר לתאר את היופי הזה ואת השלמות שמרגישים ברגע הזה. אנסה שוב מדיטציות. אני בדר"כ לא מחזיקה מעמד במדיטציות כי אני מגיעה למצב הרפייה כזה שאני נרדמת
... מה לעשות, מחסור בשעות שינה עושה את שלו

לירוני23

New member
איזה כייף לך

שלי זה קרה והופיע מולי דמות ואפילו חיכתה לי כמה דקות ארוכות ובגלל שמאוד פחדתי לא התייחסתי אליה,זה קרה לקראת 3 בבוקר החדר שלי היה חשוך והיא היתה לבנה וזוהרת ,ונעמדה ליד המיטה שלי.... והיא הושיטה לי פלח של אבטיח,מצחיק! ממש חוויה ........תהני זה כייף שמגיעים לרמות כאלה עם ההדרכה שלנו

../images/Emo121.gif גם אני הייתי מפחדת מדמות לבנה...

אני עדיין צריכה פנים כדי להיות רגועה.... אהבתי את הרעיון שהיא הגישה לך פלח אבטיח - דרך חמודה לאמר שפניה לשלום. אגב, אהבתי את הניק שלך... זהו שמו של ה
... רק בלי ה-23

רותי 11

New member
דגניתהררי יקירתי ../images/Emo140.gif

את יודעת שאת מתקשרת כבר הרבה זמן משום מה החלטת כנראה שאת צריכה לראות דמות כדי להמחיש לך את התקשור, הרי כשאת אתנו את בהחלט מתקשרת ואפילו מתקשרת נפלאה. זה קורה לפעמים כשאת רחוקה מקרבת אנשים רוחניים וז כאילו האנרגיה שלהם "נשכחת" וזה מכניס אותך למעין רגרסיה. לכן חשוב שתתמידי עם התקשורים שלך, תמיד אמרתי אין כמו התנסות זה הדבר הכי מחזק, וכמובן המפגשים הרציפים איתנו יעזרו לך לחזק את זה.

רותי יקרה,

את צודקת אבל יש הבדל בין תקשור אינטאיטיבי לבין "התחושה האמיתית" (כך אני מכנה את זה). נוכחותה של ההדרכה כפי שהיתה שלשום אינה ניתנת להשוואה עם מה שחוויתי עד היום. הצלילים ששמעתי, התחושה הכללית - אינם משתווים לשום דבר אחר... אין ספק שאם הייתי מוקפת באנשים רוחניים בלבד הייתי כמה צעדים קדימה - אבל אני אוהבת גם את ה"לא רוחניים" (או המתכחשים לכך שהם רוחניים
), ומוכנה "לשלם את המחיר" ואין אין על המפגשים אתכם!!!

לירוני23

New member
../images/Emo20.gifמה שיותר מדליק זה

שאפילו היתה לו שרשרת וסימנים קצת של פיצעי בגרות אני התעוררתי מתוך חלום שהוא הופיע לי בו,ובחלום הוא אומר למישהי שזה אבטיח מיוחד והוא נותן אותו לי. ושהתעוררתי הוא עמד לפחות5 דקות בבירור מלא ממש בצבע לבן זוהר ונתן את האבטיח.אולי זאת נשמה של מישהו ולא דווקה הדרכה שלי. בכל אופן חוויה. ואני כבר בת 24......... ......

../images/Emo13.gif פצעי בגרות? רוח נעורים, אהה? ../images/Emo6.gif

מעניין, אולי זו באמת רוח של מישהו? ואולי זו הסיבה שהרגשת פחד, כי את לא אמורה להרגיש פחד... 24? וואו זקנה
. לירון שלי בן 4 חודשים

לירוני23

New member
הסיבה היחדיה היא

הוא לא היה מאיים אבל הסיבה היחדיה שבאמת פחדתי זה בגלל שלא ראיתי אנרגיה (נשמה)! בעבר שמעתי שדיברו אליי ליד האוזן אובבית שאני לבד אבל ליראות לא ראיתי.ואני בתור בנאדם שלא מכיר את הדברים האלה לא ידעתי מה זה ומה לעשות,אז כן משהו על טיבעי שקורה לך ואתה לא מכירה זה קצת מפחיד..... היום אני כבר יודעת שזה דבר מקסים!!!!!!!! והשם האמיתי שלי הוא לא לירון,אבל ממש כייף שיש לך זאטוט בן 4 חודשים בבית.....זה בטוח מאיר לך את כל הבית תמיד!

obobus

New member
מדהים, איזה כיף לך../images/Emo70.gif

גם אני בדרך כלל נרדם נורא מהר כשאני מנסה לעשות מדיטציה בדרך כלל אני גם יודע שאני ארדם ממש מהר, ואז אני מבקש לראות משהו בחלום אבל לא תמיד זוכר.

כן, הקטע הזה עם החלומות מתסכל...

דווקא לפני שהתחלתי להתעסק ברוח זכרתי כל חלום לאורך זמן. בעיקר חלומות שחזרו על עצמם. ועכשיו, דווקא עכשיו, אני בקושי זוכרת חלומות ובדר"כ אלו קטעים מאוד קצרים

אז זהו, שאצלי יש שינוי משמעותי

זה לא שאני לא זוכרת חלומות בכלל... אבל מעט מאוד יחסית לעבר. ודווקא עכשיו, שכל כך התפתחתי מבחינה רוחנית ויש לי כלים להבין טוב יותר את החלומות (ואם חסרים כלים, תמיד יש לי אותך
), דווקא עכשיו אני לא מצליחה לזכור מספיק... לא נורא, לפחות אני יכולה להתנחם שפגשתי את ההדרכה... מה אני צריכה יותר מזה

למעלה