היי! רציתי לדעת אם מישהו פה מתעניין

sun-flower

New member
היי! רציתי לדעת אם מישהו פה מתעניין

במחול. כי אני נורא מתעניינת בכל סגנונות הריקוד ואני רקדנית בעצמי בלהקה. מי שמתעניין שיגיב או ישלח לי תגובה לאימייל. תודה
.

עופר ב.ה

New member
אני מתעניין בפוטנציה

נורא מעצבן אותי שאני רואה מופע מחול ולא ממש מתחבר. אם את יכולה להמליץ על איזה ספר תיאורטי, או אתר, אני אשמח. עופר

^nurv^

New member
2 הופעות

המחול היחידות שהייתי בהן בחיי היו מ-ד-ה-י-מ-ו-ת. הייתי ב-Lord Of the Dance כשהם הופיעו כאן בקיסריה, והייתי ב-RiverDanceבניו יורק. כאמור, נורא התרשמתי. רק חבל ששתיהן היו נורא דומות. אבל מה זאת אומרת להתעניין? אני לא מתעניין במחול..אני פשוט ממש נהנה לראות הופעות מחול. אבל ראוי לציין שיש לא מעט סוגי מחול שפשוט משעממים אותי.. אז בעקרון אני סתם תוהה אם עוד מישהו ראה את אחת מההופעות שציינתי למעלה?

TASHA25

New member
סופסוף מחול! ../images/Emo45.gif

היי SUN FLOWER! אני מתעניינת במחול וגם רוקדת ג´אז ובלט (התחלתי ללמוד על אף גילי המופלג...) נורא חבל לי שכמעט ואין כאן אנשים שרוקדים... רוב האנשים פה שייכים לתחום המשחק. שמחה לראות שאת פה. מה את רוקדת? TASHA

sun-flower

New member
היי טשה

אני רוקדת המון שנים (מגיל שנתיים) וכיום אני רוקדת ג´אז, בלט קלאסי ומודרני, היפהופ, כיאוגרפיה, ריקודים ספרדיים וריקודי רחוב. אני הכי אוהבת בלט מודרני! אני רוקדת בלהקה וזה די עבודה קשה אבל משתלם בסוף. אצל מי את רוקדת? כבר כמה זמן? ואם יש לכם המלצה להופעה תגידו כי אני הולכת ואני מאוד נהנית. היתי במיומינה, כל ההופעות של בלט, איי,lord of the dance, ערב תנועה ומחול ובספרד היתי בהופעות של פלמינגו. ומי שלוקח את הריקוד ממש ברצינות אז כדי ללמוד גם סטרצ´ינג. התחלטתי לפני שנה וזה ממש עוזר!

tasha-25

New member
ל- ../images/Emo42.gif ../images/Emo39.gif

אני רוקדת שנה בערך ג´אז ובלט קלאסי ואני בת 25, קצת קשה להתחיל בגיל כזה... מקצועית ממש אני מניחה שלא אהייה לעולם, בעיקר לא בבלט... אבל אני מוצאת שהריקוד זו דרך ביטוי מאוד מהנה ומשחררת. מודרני גם מעניין אותי ונראה לי שאגיע לכך בהמשך מתישהו. גם אני הולכת למתיחות - בדרגת קושי גבוהה יחסית. לא הבנתי כ"כ מה ההבדל בין זה לבין סטרצ´ינג? אשמח אם תסבירי לי עוד. ביי, טשה.

היי Sun-flower

אני גם רוקדת בלט קלאסי הרבה שנים, תשע
. ג´אז הזנחתי מעט בשנתיים האחרונות אחרי שנמאס לי כבר, כי זה חזר על עצמו. אבל בקלאסי אני מתמידה מגיל חמש. (אופס, הסגרתי את גילי ה"מופלג"...) אני שוקלת עכשיו אם לנסות ולהתחיל ללמוד בלט מודרני. אני מתלבטת בין זה לבין ג´אז (במסגרת אחרת, לא הקודמת שמאסתי בה כבר) באיזו להקה את רוקדת? ובת כמה את? מצטערת על החקירות...
ובקשר לסטרצ´ינג- את מתכוונת למתיחות? כי אם כן, חייבים לבצע תרגילי מתיחות כל שיעור! זה מפתח ומותח את השרירים. כשהזכרת הופעות של פלמינגו- אם את מתכוונת לסגנון ריקוד הלקוח מספרד- המלה הנכונה היא פלמקנו ולא פלמינגו. אני אשמח לשמוע עוד "סיפורי בלט", ובהצלחה בלהקה! The Bicycle Thief נ.ב. פלמינגו זה סוג עוף, בעברית צחה- שקיטן. חחחח

sun-flower

New member
שלום!

לגבי ההחלטה של ג´אז או בלט מודרני הכל תלוי, הכוונה אם את רוצה עתיד בתחום ריקוד כללי כדי לך ג´אז, ואם את רוצה עתיד בתחום הבלט, אז כדי מודרני. גם אני רוקדת המון זמן (11 שנים). אני בלהקה של לימור שולב. אבל בנוסף אני רוקדת במקומות אחרים בשביל הכיף. אני בת 13 (כן, כן אני פיצקית
) וגם בקשר לסטרצ´ינג- מתיחות ברור עושים כל שיעור, אבל סטרצ´ינג זה ממש מתיחות ברמה גבוהה, 2 שיעורים ואת יוצאת משם גומי אנושי
ובקשר לפמינגו, אכן צדקת, שיבשתי את המילה כי שרקדתי בספרד קראו לזה "פלמינגו" שם ובעברית זה שונה. דרך אגב אם את רוצה לקחת את הבלט המודרני ברצינות אז כדי לך להתחיל כמה שיותר מהר. לדעתי מודרני הרבה יותר קשה מקלאסי בגלל שצריך להיות משוחררים יותר ומרוכזים מאוד. בהצלחה גם לך! רציתי גם לדעת אם הופעתם בעצמכם פעם? אם כן בפרו איך היה כי אני מופיעה המון וכשזה הופעות חשובות כמו טלוויזיה או ערב עצמאות אני ממש נכנסת ללחץ
אם יש לכם חוויות ספרו!

../images/Emo13.gif

אני באמת עדיין לא יודעת מה לבחור בין השניים. אני אחליט ביני לבין עצמי מה אני הכי רוצה, ואעדכן אתכם...
בקשר לגומי אנושי- מצא חן בעיני, אין ספק שצריך לעבוד קשה- אבל זה משתלם בסוף. אה, ומי זו לימור שולב? איפה היא מלמדת? ואיפה את גרה? מצטערת, לרב שמות לא עוזרים לי.
לילה טוב, The Bicycle Thief

אלכסיס

New member
תגובה ל sun flower

הי, תחזרי אלי ל- [email protected] אני זמרת/מלחינה ואני מחפשת רקדן ורקדנית לביצוע כוריאוגפיה של שיר שלי.........אז אם את רוקדת היפ הופ וג´אז מודרני זה טוב. גם כן יש איזה תוכנית שאולי תצא לפועל בקרוב.....אז תחזרי אלי.

sun-flower

New member
שלום אלכסיס

היתי שמחה לעזור לך אבל אני לא בטוחה שאת מחפשת רקדניות בגיל שלי..אני כולה 13
אם כן אז אין לי בעיה

sun-flower

New member
אנשים פרשתי מההעסק ../images/Emo2.gif

אחרי 11 שנים ארוכים ומעייפים של ריקוד פרשתי.. בעקבות ריב גדול אם המורה שלי וכנראה אני יחזור עוד כמה שנים אבל כרגע אני מדוכאת מידי וחבל לי לא לחזור כי היתי בין הרקדניות הטובות ביותר אבל אני זקוקה להפסקה.. תמשיכו לרקוד ואני מאחלת לכולכם בהצלחה אם הריקוד ולא לדאוג אתם עוד תשמעו ממני! יאללה ביי ונתראה בעתיד..הרחוק..

חמנית יקרה! ../images/Emo13.gif

אוי ואבוי לך- ככה, בגלל ריב עם מורה את פורשת? יש מספיק מקומות לריקוד חוץ מהמקום בו את רקדת... אין לי מושג על מה רבתן ואין זה גם ענייני- אבל אני יכולה להגיד לך שלפי הכרותי הקצרה (מאוד) איתך ראיתי שאת מאוד נהנית לרקוד ושזה תופס חלק משמעותי בחייך ואין זה צעד חכם לפרוש מ"עסקי" המחול רק בגלל מורה אחת. חזרה אחרי כמה שנים סתם תהווה קושי בשבילך והיא עלולה לפגוע ביכולות הריקוד שלך. אני מציעה לך שתעשי חושבין עם עצמך- אני בטוחה שאחרי שתשקיעי בזה טיפת מחשבה תגיעי להחלטה הנכונה. לכי בעקבות ליבך! ורק שתדעי, שום דבר אינו בלתי הפיך! אם את מחליטה לפרוש לכמה שנים- סבבה, יהיה קצת קשה לחזור אחר כך- אבל עם קצת מאמץ ועבודה רצינית, תתגברי ותוך שנה תחזרי לעניינים. אם את מחליטה להמשיך- כל הכבוד לך, חפשי מורה אחרת- שינוי זה דבר מרענן... מה שלא יהיה, בהצלחה! לילה טוב, The Bicycle Thief

למעלה