היי רותי,

A m 0 s

New member
היי רותי,

מעניין אותי לקרוא מה את חושבת על זה.. http://witch.benhamo.org/?page_id=159 תודה וכל טוּב

רותי 11

New member
A m 0 s יקירי

מה שהוא כותב כמו שציינתי כבר נכון בחלקו החלק הנכון שם זה לא לפחד משום שהדברים בבריאה עובדים על דומה מושך דומה ואם אני מאמין במשהו מסויים אני בהחלט יכול למגנט לי את אותו פחד לחיים או יותר נכון את נושא הבפחד. להתגונן מפני כישופים עם אבנים וואלה זה לא עוזר הדבר היחיד זה לא לתאם תדר וכמובן יש אפשרות לעשות הגנות של אור וגם זה לא עוזר אם יש בי את הפחד. הבעיה עם חץ (מהיכרות אישית) שהוא חושב שכולם כמעט מכושפים, או כולם כמעט נפגעי שדים או ישויות שליליות. וחבל משום שאותה אמונה מושכת את אותם "טפילים".

A m 0 s

New member
על דבר כמו זה את אולי מתכוונת? ...

http://benhamo.org/wp/?page_id=233 אהמ.. ולגבי אבנים מסוג זה או אחר, את חושבת שהם בכלל לא יכולים לעזור בכל מיני דברים כאלו או בקשר לדברים אחרים שקשורים או לא קשורים לנושא כזה או אחר? ומה דעתך למשל לגבי קמעות? תודה רבה על תשובותייך, אני מקווה שלא קשה לך לענות על כל השאלות והנושאים שאני מעלה לכאן לאחרונה, כל טוּב

רותי 11

New member
עמוס יקירי

אבנים עוזרות הן מעבירות אנרגיה יש כאלה שזה משפיע עליהם יותר ויש כאלה שפחות, אבל הן לא עושות את העבודה במקומנו הן תומכות באנרגיה שהן מעבירות. לגבי קמעות דעתי לא חיובית בכלל, זה לתת את הכוח שלנו למשוה חיצוני לנו וזה ממש לא נכון. (אני לא מצליחה להעלות את הדף שהבאת)

A m 0 s

New member
אהמ.. תודה על התשובה... הנה ציטוט מהדף...

מוזר שהוא לא עולה לך עלה מחשב.. במחשב שלי הדף דווקא כן עולה.. " איך לעשות הגנות למי שחיפש איך לעשות הגנות, הנה הטקסט. צריך לעשות לפחות פעם ביום אחרי שקמים: עוצמים עיניים, ומדמיינים ש-קרן אור לבנה נכנסת מלמעלה דרך צ`אקרת הכתר (כל המצח) לגוף וממלאת אותו באור לבן. עכשיו יש לנשום ולנשוף ולדמיין שבכל נשיפה אנחנו מוציאים אור לבן שמקיף אותנו כ-בועה. להמשיך לנשום ולנשוף ולהגדיל את הבועה עד שאנחנו מוקפים בבועה שעשויה מ-אור לבן. לאחר מכן יש לחזור על הנשימה ונשיפה כדי להקיף בעוד בועה נוספת שמעבה את הבועה הקיימת. תודה, חץ"

A m 0 s

New member
אהממ.. אח"כ תוכלי למחוק את השרשור..

כדי לשמור על זכויות יוצרים...

רותי 11

New member
A m 0 s יקירי

לגבי זכויות יוצרים אין בעיה משום שהבאת חלק קטן עם שם המחבר ולא הבאת את הכל. לגבי ההגנות זה סוג אחד של הגנת אור שהוא בעצם המוכר והידוע ביותר שיש אבל וכאן נכנס האבל, מחשבות שליליות ממגנטות אלינו דברים ולא יעזרו לנו שום הגנות אם אנחנו מתאמים תדר עםהדברים השליליית סביבנו. יזה שזה לא עלה זה פשוט לפעמים קורה אצלי במחשב אני יודעת שאם אני ינסה מאוחר יותר זה אכן יעלה.

A m 0 s

New member
אהמ... הבאתי לכאן את כל הכתוב שהיה כתוב

בקישור הזה ששמתי פה.. זה כל מה שהיה כתוב שם.. אבל אם את אומרת שאין בעיה של זכויות יוצרים.. סבבה

A m 0 s

New member
רותי..

כתבת "הבעיה עם חץ (מהיכרות אישית) שהוא חושב שכולם כמעט מכושפים, או כולם כמעט נפגעי שדים או ישויות שליליות." - אני אמנם לא מכיר את הבחור, וקראתי בימים האחרונים רק כמה מאמרים שהוא כתב, אבל דווקא הבנתי מהמאמרים שהוא חושב שדווקא רוב הדברים זה אינם דברים שקשורים לכישופים ולכל מיני דברים כאלה... מה את אומרת על זה?

רותי 11

New member
סליחה הוא מדבר

על מדריכי אופל ושרוב המתקשרים מתקשרים מדריכי אופל וכמעט כל דבר זה בגלל אופל שנדבק אלינו.

A m 0 s

New member
אהמ.. אני לא יודע... אז אני לא אכתוב סתם!

אז את אומרת שרוב המדריכים הם מדריכי אור?

רותי 11

New member
בעקרון כן, אבל אפילו מדריכי

אור הם לא בהכרח המדריכים שלנו ולכן לא מספיק לשאול אם הוא מהאור משום שיש הרבה מהאור שמנסים להיצמד אלינו אבל מכיוון שאין לנו חוזה מולם או תאום תדר הם לא נכונים לנו. לכן חשוב להיצמד להדרכה הישירה שלנו ולא העיקר לאור. לא לטעות עם הקטע של האור בלבד.

בני33

New member
הגנות....

אני הייתי משתמש דוקא באבן קווארץ קריסטל,,,ששמה הוא *טורמלין שחור*. זוהי אבן שתפקידה העיקרי הוא לשמור על המחזיק בה ולאסוף את כל השליליות המוקרנת אליו. לכן היא גם ובעיקר מומלצת למטפלים הבאים במגע יום יומי עם אנרגיות שונות ומשונות. כמובן בנוסף להגנות נוספות. היתרון באן הזו הוא,,,שהיא אחת האבנים שלא נדרשות לעבור טיהור. ומה שכתוב בכתבה הזו,,,הוא לא מצחיק,,,אלא רציני מאד.

A m 0 s

New member
כשאתה אומר "לא מצחיק אלא רציני מאוד"

למה בעצם אתה מתכוון?

בני33

New member
עמוס,,,,

במידה ושאלתך מיוחסת לשאלה הזו,,, רותי ענתה לך תשובה מאד טובה ובהירה. כלומר גם בעום הזה של האור מול האופל,,,ישנם המון מתחזים למדריכי אור,ולכן יש להזהר יותר. ואני יודע שיש כאלה,,שעל מנת לקבל תשובות או להיות בעניינים יעגלו פינות וישוחחו עם אלה שמתחזים למדריכי אור. זה לא מצחיק. ועדיף שלמי שלא בקי בכך לא להכנס כלל לתחומים הללו. זה ממש לא משחקי ילדים. לילה טוב.

רותי 11

New member
בני33 אכן האבן הזאת

נחשבת כאבן החזקה ביותר לשמירה מפני אנרגיות שליליות.

למעלה