היי רותי

היי רותי

שכחתי באיזה יום אפשר לבקש תיקשור? הייה לי חלום מוזר ביותר. בחלום אני מתקשרת לאבי ביתי(איננו בקשר 7 שנים) כדי שיבוא לראותה-עוד חודש תהייה בת 18 הוא מגיע תיכף ומיד,כעוס מאוד. מה שמדהים שאיני מזהה אותו,הוא גבוה בהרבה עם שיער בהיר ועיניים כחולות. במקור-הוא דיי נמוך,צבעו שחום ועיניו כהות. ואז הוא אומר למה קראת לי? אני אומרת לו,חשבתי שתרצה לראות את ביתנו שהפכה לנערה יפת תואר. הוא עדיין לא מבין מה הביג דיל פה. יש לציין שאיני חושבת עליו כלל וכלל,ובטח לא מתגעגעת אודה לפירוש שלך בברכה רות

רותי 11

New member
היי מתוקה

כבר אין פינת תקשור, זה נסגר. לגבי החלום שלך אני יכולה לומר לך מה אני חשה את בעצם מדברת עם הנשמה שלו שנראית כמו "מלאך" בלונדיני גבוה עיניים כחולות - מה לעשות שככה מציירים את המלאכים? לבנים יפים גבוהים? את מנסה להרשים אותו אבל הוא מראה לך את הפשטות של העניין הוא בתוכו יודע מי היא ומה היא השאלה היא אם את יודעת? ואני לא רואה פה עניין של מחשבה שלך עליו כפרטנר חוזר. זה ממש לא מתפרש ככה מהחלום.

פרויז1

New member
היי רותי !

חדש בתחום, אבל כבר התוודענו . לא ידעתי שהיתה פה פינת תיקשור.

רותי 11

New member
היי פרויז אכן התוודענו

כןהייתה פינה כזאת והיא נסגרה עקב עומס.

../images/Emo20.gifרותי תודה

לא כל כך הבנתי "מי היא" הכוונה לביתנו או לי? אני ממש ממש לא רואה אותו למלאך-אני לא צריכה אותו ולא חושבת עליו. עצם העובדה שהוא לא בא לראות את ביתנו-זה מוריד אותו לתחתית שבתחתית. ביתי לא זוכרת איך הוא נראה,לא מדברת עליו ולא מפגינה געגועים. שנים אכלתי את הלב ,מדוע הוא לא בא לראות אותה. אבל עכשיו לאחר 7 שנים של נתק,זה ממש לא אכפת לי. במיוחד שלבת שלי הוא לא חסר. רוצה לציין,שמעולם לא דיברתי עליו סרה. ובוודאי לא קוממתי את ביתי נגדו. אנו חיות טפו טפו, בשקט ובשלווה-לא חסר לנו כלום. והיחסים ביני לבין ביתי הדוקים וטובים. בברכה רות

רותי 11

New member
היי מתוקה לא חשבתי שאת

חושבת שהוא מלאך אבל דיברת עם נשמתו ומה לעשות שהנשמות הן טהורות ומלאכיות הוא כנראה משגיח עליה מלמעלה - בכל אופן נשמתו, את בתוכך היית מאוד רוצה שהוא יהיה מעורב בחיי ביתך, וזה הכי טבעי ונכון שצריך לקרות, את מאוד גאה בבת שלך ובהצלחה ואת רוצה להראות את זה. ולהראות לו מה הוא בעצם מפסיד

רותי סליחה-אני עכשיו לגמרי מבולבלת

כמה שידוע לי-הוא לא מת. אז מה פירוש משגיח עליה מלמעלה? סליחה על הבלבול מח. תבורכי רות

רותי 11

New member
מה זה קשור ?

יש את החלק הנשמתי שלעולם לא יורד לחוויה בגוף ועל החלק הזה דיברתי

היי חתול בריטי,

לפי דעתי אבי בתך נראה לך עם שיער בלונדיני ועיניים כחולות ואת בקושי מזהה אותו בגלל שהבת שלך גדלה והשתנתנה ואם הוא יראה אותה תהיה לו הפתעה שכאילו גם הוא השתנה כמוה.

למעלה