היי רותי ....

hodaya367

New member
היי רותי ....

לפני שבועיים כתבתי לך על כל מיני דבים שהתחלתי לראות אור חיוור סביב אנשים ,הבזקים קטעים שבורים ולא מובנים הסברת לי שזה היתפתחות פנימית שלי ואין לי ממה לחשוש מאז שהפסקתי לפחד הסיטואציות הופכות תוכופות יותר. פעמיים הגיע לי מעיין הבזק שזורקים עלי חול וראיתי את הצבע האדום לא יודעת בדיוק מה הקשר בכול מקרה מה אני אמורה להבין מכל זה ? בתודה אורטל דאבי

רותי 11

New member
hodaya367 מתוקה

כמו שציינתי גם לפני כן לשחרר פחד ולבקש לראות ולהבין באמת את המסרים שנשלחים אלייך, לשחרר לגמרי את הפחד, עשית את זה חלקית, ושמת לב שיש "תזוזה" אבל זה עדיין לא מספיק, את עדיין שולטת במה שמגיע אלייך ולכן זה מגיע אלייך חלקית. בכל אופן את לא מצמליחה לראות את כל התמונה כשדברים כאלה קורים את פשוט צריכה לקחת נשימה עמוקה להרגיש את עצמך ולבקש הבהרה לגבי אותה סיטואציה, התשובה תגיע אם תאפשרי לה. אבל יש עוד משהו שאת צריכה להבין זה קורה בהדרגתיות כדי ל"הגן" עלייך במידה מסויימת משום שאת עלולה להיכנס לחרדה אם הכל יחשף בפנייך ולא שזה מפחיד אבל זה לא משהו שהוא שקל לנו להתמודד אתו הגיונית. וזאת הסיבה בלבד. וכמובן שיש לך שליטה על כל מה שקורה ועל כל מה שאת רואה ואת יכולה להחליט מתי את פותחת את הראיה שלך וכן הלאה, זה דבר שאת חייבת להבין אותו כדי שזה ישמור על האיזון שלך. זרקת החול היא הבזק של חיים אחרים שלך, ולכן זה עולה לך מדי פעם אין לך מה לחשוש מזה. לגבי הצבע האדום כמו שאת יודעת צבעים זאת אנרגיה זה סוג של תדר שמעיד על משהו, כנסי ותבדקי מה אומר הצבע האדום ותדעי איזה אנרגיה הייתה לידך באותו זמן. כרגע להבין אין לך מה עד שלא תפתחי לגמרי את תראי חלקי דברים אבל זה יתבהר יותר ויותר עם הזמן.

למעלה