היי רותי :)

OriTita

New member
היי רותי :)

רציתי לשאול אותך.. כרגע אני בסוג של פרשת דרכים, השתחררתי מהצבא ואני לאכ"כ יודעת לאן מועדות פניי, הייתי שמחה לקבל איזשהוא מסר בנושא , וגם לגבי זוגיות (האם היא קרובה ?) תודה

רותי 11

New member
OriTita יקרה

ילדה חמודה (ככה הם פנו אליך) מתחילה את את דרכך בחיים, והכל פתוח לפנייך, מה שעלייך לעשות זה לגעת לחוש את הדברים להיפתח אליהם לכל דבר ודבר, דרך אותה התנסות את תתקדמי, דרך אותה התנסות את תלמדי, חשוב מאוד עבורך ועבור נשמתך שתעשי את הדברים דרך ניסוי דרך למידה ולא למידה שכלתנית אלא למידה רוחנית, דרך אותה אינטואיציה אשר לך, דרך אותה אהבה אשר יש בך, אהבה לעולם הזה, זה טמון בך עמוק, פתחי את לבך ואותה אהבה תצא החוצה ותוביל אותך בדרכך המיוחדת. מה שעלייך לעשות כעת זה להתמקד בעתיד שלך ולאו דווקא העתיד הזוגי אלא המקצועי, זה הזמן יקירה לבנות את חייך על בסיס איתן, ולא על כרעי תרנגולת (סליחה על הביטוי). אהובה אנו איתך, לכי עם ליבך ביקשת הכוונה מקצועית ואני נאמר לך שהכיוון שאנו ממליצים לך עליו מבלי לפגוע בזכות הבחירה החופשית שלך, הוא ילדים, (הערה שלי_זה מה שהראו לי לא יודעת עד כמה את מתחברת לזה עכשיו אבל כנראה כאשר תגעי בדבר הזה את תביני). הכוונה בילדים היא כמובן לעסוק בתחומים שיכולים לקדם אותם ואת נשמתם הרכה, כמובן שהכל בגדר המלצה מקווים שתבחרי בדרך זו. אוהבים אותך הדרכתך.

למעלה