היי רותי

רותי 11

New member
מתוקה לא קיבלתי את השם שלו

שלחת אלי במסרים הפרטיים? אני חיכיתי לשם וכאשר זה לא הגיע חשבתי שויתרת. בכל מקרה תשלחי לי שוב למסר האישי ואני יענה לך על זה.

שלחתי לך כאן בפורום

אבל אשלח לך במסר הפרטי תודה

רותי 11

New member
מלאכית מתוקה סליחה שאני שוב

מפנה אלייך שאלה, אבל מה בעצם השאלה שלך? מה את רוצה שאני אבדוק? לא כל כך מובן לי, את רוצה שאני אבדוק על גלגולים קודמים שלכם? על מה באתם לעשות כאן ביחד? מה ?

היי רותי

אנחנו בקשר שנה והקשר מנותק כבר 3 שבועות רציתי לדעת מה יהיה עם הקשר הזה שלחתי לך פרטים במסר

רותי 11

New member
מלאכית מתוקה 1

סליחה על ההטרדה, אבל הייתי חייבת את הדיוק. אני רואה שכבר היה ביניכם קשר רומנטי בגלגול אחר, אני לא חושבת אבל שהוא הגיע לידי מימוש, הכוונה לנישואים. הוא היה איש חשוב שם, גם את אבל לא הייתם בני אותו מעמד, הוא היה במעמד גבוה ממך. בעקרון מה שבאתם לעשות כאן זה בהחלט לממש את אותה זוגיות, זה אחד הפוטנציאלים שלכם, באתם לממש את הזוגיות בלי משוא פנים, בלי להרגיש שמישהו חשוב יותר מהשני, אני מבינה את הצער שלך, אמנם מימשתם את זה חלקית אבל זה עדיין לא סגור מבחינתכם, המעגל שלכם לא נסגר כי לא מימשתם את הזוגיות עד הסוף, מקווה מאוד (לא יכולה לבדוק לגביו-כי אין את האישור שלו לכך) שהוא יתעשת במהרה כדי לעשות את מה שהוא בא לעשות כאן מולך, כמו שאת יודעת לא תמיד אנחנו הולכים בהתאם לבחירות הנשמתיות שלנו כאן, אבל אם זה יכול נחם אותך אתם בהחלט באתם לחיות יחד כזוג לכל דבר, ואפילו נישואים.

היי רותי

רציתילומר לך שגם עכשיו בנו ממעמד שונה והלוואי שלמרות מעמד זה האהבה שלנו תתגשם אני מאוד רוצה אותו כבעלי עכשיו אני מתחילה להבין את החיבור המדהים שהיה בנינו אני מקווה שהוא לא יוותר עליי וילחם עליי כי הוא הגבר הראשון שאני מרגישה איתו מיוחדת. תודה רבה רותי

למעלה