היי רותי

רותי 11

New member
לידור חיים צברי יקרה

איך ששאלתי את השאלה הרגשתי קצת כובד באזור החזה/לב. אני רואה אתכם ילידיי אחד האיים כמו טהיטי בכל אופן משהו טרופי, שניכם גברים, אתם כהיי עור, אתם שכנים או בני אותו שבט, אין קרבה משפחתית ביניכם אולי קרבה רחוקה, אתם בני אותו גיל, יש ביניכם יחסי חברות נחמדים, התמונה שמראים לי היא שאתם עומדים בפתח של בקתת קש, ואתם מצחצחים חרבות קצרות, אבל כל זה נעשה בנחת זה לא מרגיש למטרות מלחמה, אני לא מוצאת שם משהו מיוחד באותה תקופת חיים, מעבר לחברות.

רותי הדהמת אותי

למה הרגשת כובד באזור החזה/לב? מה שמדהים שהיא אמא מקסימה ואם אפשר להגיד על מישהי צדיקה זאת אמא שלי. גדלתי עם אמא שלא הדריכה אותי אף פעם,היא לא התערבה לי בהחלטות חשובות בחיים.כל מה שעשיתי היא הסכימה אותי, אי אפשר לנהל איתה שיחה על החיים, וזה לא רק איתי זה עם כולם. אני כל יום רואה אותה,היא קשורה מאוד לילדים שלי.לא רק איתי זה האופי שלה.אנחנו מאוד קשורים לאבא שלי,והוא הדמות הדומיננטית בבית.הוא מדריך ומייעץ לכולנו. איך אפשר להסביר היא כמו הנשים של פעם לא מבינה את התככים והמלחמות של אנשים.היא אישה טובה שחיה ללא מעורבות של אנשים זרים בחייה.אין לה חברות או שכנות,יש לה את בעלה(אבא שלי) והילדים.ממש מעגל קרבתי ראשוני. כל מה שנבקש ממנה מבלי להסס או לחשוב ישר היא תסכים.היא ממש צדיקה. אנחנו מנסים לשתף אותה בשיחות אך היא תענה בעדינות וברוך ממש מקסימה.אני מודה לאלוהים שיש לי אמא צדיקה. לפעמים מציק לי שאני והיא לא יכולות לנהל שיחה יותר מ3 משפטים.אך זאת אמא שלי ואני מתה עליה!!!!

למעלה