היי רותי

GMjoy

New member
היי רותי

רציתי לשאול אם תוכלי לעזור לי בעניין כזה: אני חי במשפחה נהדרת, ולעיתים דברים מסויימים יוצאים מפרופורציה אצלנו, וזה בעיקר קורה ביני לבין אמא שלי. אני כבר מעבר ללהיפגע מהדברים שיוצא לי לשמוע ממנה, וכשזה עוד על סיבה שלא מצדיקה כלום - אפילו מצחיק לספר למישהו. אם ביכולתך לעזור לי בתקשור העניין הזה, כי אני באמת מעוניין לדעת מה הדבר הכלכך שלילי שבא לבקר ביחסים הדיי טוב ככה ליום יום. אני אשמח לעזור באינפורמציה, אם זה דרוש כדי לעזור לך... גיא.

רותי 11

New member
GMjoy היקר

אני יותר חשה שיש לכם מערכת יחסים קנטרנית הרבה פעמים שהיא פשוט נסחפת כי אתם בעצם נסחפים איתה ואתם קצת צריכים לשחרר אגו ואותה קנטרנות תשאר בגדר של בדיחה ולא יותר. אתה בטח יודע שאמא שלך אוהבת אותך מאוד לא צריך לגלות לך את זה היא מאוד דואגת לך מעבר לרגיל והרבה פעמים היא לא יודעת איך לבטא את זה, וזה יוצא בצורה של מתח זה הכל.

GMjoy

New member
תודה! כנראה שזה באמת האגו גם

אני מסכים. אמא שלי אוהבת אותי מאוד! מישהו אחר היה אולי מקבל את המילים שנאמרות בצורה מאוד קשה, כי אלה מילים מאוד קשות שאפשר להגיד לבן אדם (וזה נורא מפתיע שאני שומע אותם לעברי). האגו של אמא שלי נובע מסירוב לבקשה שלה, וזה גם בא כשבסה"כ זה כרגע לא יכול -עסוק! זה יוצר אצלה מאז ומתמיד כעס ועצבנות כלשהי, וזה מתבטא במילים מאוד מאוד קשות שיכולות לפגוע בבן אדם! השאלה בעצם, האם ניתן לשחרר את זה ממנה? או שאני פשוט אתעלם מהעניין, כי בכל זאת, אני לא יכול לשנות מישהו שפועל בדרכו ככה...גם לא הורה!

רותי 11

New member
חמוד אלה הם שיעורים שלה

אתה תשחרר ותבין שהיא צריכה להתמודד עם הכעסים שלה ועם התסכולים שלה נכון שאתם נפגעים בדרך שהיא זורקת כל מיני מילים לא במקום (בלשון המעטה) אבל אל לך להיפגע קבל אותה באהבה, ואולי היא תחוש את אותה אהבה וזה ירכך אותה

GMjoy

New member
המון תודה לך!

נתת לי תשובה מדוייקת - זה השיעורים שלה! ערב נפלא לכולם!

למעלה