היי רותי....

BABE111

New member
היי רותי....

כבר כמה שבועות שלא יצא לי לבקר כאן בפורום... תחילת שנה התחילה בגן ואני מוצאת את עצמי רוב היום בתוך חדר עם 12 ילדים פיצפונים ובכיינים. אני אומנם רגילה למצב ההתחלתי הזה בתחילת שנה כמו בכל שנה אבל זה גוזל ממני כוחות רבים. בהמשך כבר יהייה רגוע יותר :)) עכשיו סתם שאלה שעלתה לי לראש.יש לי אמא בגן שילדה לפני חודש ועדיין אין שם לילדה בטענה שהם לא מצאו שם שימצא חן בעניהם. כשתינוק נולד שמו נקבע כבר מראש ועתידו גם כן,איך את מסבירה את העובדה שלא ניתן לילדה שם עדיין? האם יש לכך סיבה רוחנית?האם העתיד שלה צריך להיות כזה או אחר בעקבות שם?מה זה בכלל מסמל בעולם הרוחני על תינוק שנולד וכבר חודש ימים לא ניתן לו שם. סתם סקרנות :)) ו....אני שולחת לך חיבוקים |:))ואכן התגעגעתי לפורום

רותי 11

New member
הבעיה כאן היא אצל ההורים לדעתי

השם ברור שהוא ירד, אבל ההורים עדיין מתלבטים כי אולי הם לא סגורים עם השם שהגיע. וזה קורה הרבה. אני יכולה לתת דוגמא ממני לבת שלי - ירדן - לקח לי בערך שבועיים וחצי לתת שם, האמת שבעלי מאוד רצה לתת לה שם כי אני נתתי את השמות לבנים והוא רצה לבחור לה שם, וכל שם שהוא בחר אני קטלתי, לא הרגיש לי שזה השם הנכון לילדה ועדיין לא הייתי במודעות של שמות וכדומה, האמת שהוא מאוד רצה לקרוא לה עינב, אבל הוא עצמו לא ממש ביטא את זה נכון וזה הציק לי , לבסוף כאשר עלה השם ירדן לא זוכרת מי העלה אותו, זה הסתדר לי איתה. לכן יכול להיות שהם לא מצאו את השם כי אולי יש ביניהם קונפליקטים עם השמות שעולים, הם פשוט צריכים לישב ביניהם את העניין הזה וזהו.

BABE111

New member
נכון מאוד רותי...

הטענה שלהם היא ששום שם לא מוצא חן בעניי האבא והאמא לא יכולה לבחור שם בעצמה....בעצם כולם מתלבטים שם חחחח....

למעלה