היי רותי :)

נופ18

New member
היי רותי :)

יש לי שאלת תקשור ברשותך, הייתי רוצה לדעת אם אני יכולה לקבל דרכך מסר מן ההדרכה שלי? לפני בערך כשנתיים, יום רגיל, עמדתי ללכת לישון וכשהייתי במצב של חצי ערה חצי ישנה שמעתי מישהי קוראת לי, היא קראה לי פעמיים ["נופר! נופר!!!"] ...היא הייתה ממש נחושה לדבר איתי... אחרי כמה דקות התעוררתי לגמריי כי קלטתי שמישי קוראת לי וחשבתי שזו אמא שלי...הלכתי לחדר שינה שלה והיא הייתה ישנה..הערתי אותה ושאלתי אותה אם היא קראה לי והיא אמרה לי שלא ואבא שלי בכלל לא היה בבית באותו הזמן אז זה לא ייכל להיות הוא. ומקרה שני שקרה לי...גם כשהלכתי לישון וכבר הייתי ישנה...ההתעוררתי לאיזו שנייה קטנטנה ושמעתי את עצמי מדברת עם המישי הזו...זה כמו שהתת מודע שלי מדבר איתה ומנהל שיחה רגילה לכל דבר. בגלל זה קיבלתי את הרושם שהיא אולי המדריכה\ההדרכה שלי חח....מה את אומרת?

רותי 11

New member
אני אומרת שזאת הייתה

הנשמה שלך, לא ההדרכה שלך. וזה מה שאת עושה בכל מקרה בזמן השינה מתקשרת עם הנשמה שלך. אולי כדאי שתמישי לב לזה כשזה בא ולא לחפש דברים הגיוניים ועוד דבר את תמיד יכולה לבקש ממנה לבוא בצורה ברורה יותר בשינה או בזמן ערות אפילו

obobus

New member
לתקשר עם הנשמה

הי רותי, אני אשמח אם תוכלי קצת להבהיר לגבי מה שכתבת. אם אנחנו מתקשרים עם הנשמה שלנו, אנחנו בעצם לא אחד איתה, אלא נבדלים ממנה. אבל אם זה כך, איך אנחנו יכולים להיות ביטוי פיזי שלה? יש לנו קיום נפרד מהנשמה? תודה

רותי 11

New member
אני חושבת שכבר הבהרתי

שמה שנמצא בגוף שלנו זאת הנפש ולא הנשמה עצמה וציינתי שיש את נשמת האם שלא יורדת לגוף אף פעם שבעצם כל לילה כשאנחנו ישנים אנחנו נפגשים איתה נטענים אנרגטית ובמקביל מתקשרים איתה מקבלים מסרים מעבירים מסרים ועוד. אין לנו קיום נפרד מהנשמה יש חוט שמקשר אותנו אליה אני אתן לך דוגמא דווקא על גוף האדם, יש לנו 2 ידיים שתיהן שייכות לאותו גוף, אבל אם אני לא אצליב אותן או אחבר אותן הן בעצם לא תיגענה אחת בשניה, אני יכולה להפעיל כל יד בצורה שונה בו זמנית ואני כולה להפעיל רק אחת מהן אבל למרות הכל שתיהן שייכות לאותו גוף ואף אחת לא תלויה בשניה אבל הן תלויות בגוף עצמו.

נופ18

New member
היי רותי

אחרי ההסבר הזה זה נשמע לי ממש נכון והגיוני...אבל, יש מצב שממש יש לנשמה שלי קול של אשה? אם בכלל יש לה קול..

למעלה