היי רותי

אלמקס

New member
היי רותי

הייתי רוצה לדעת לגבי בעיה בריאותית שיש לי. אני סובל מעודף חומציות בקיבה. דבר שמגביל אותי לאכול הרבה דברים ומחייב אותי לבלוע כדור כל בוקר. זה לא אולקוס, אבל זה משהו דיי דומה. הייתי רוצה לדעת אם יש לזה איזשהוא קשר מגלגול אחר והאם אפשר להתרפא מזה...

רותי 11

New member
אלמקס יקירי

עכשיו אני מבינה למה בחרת בניק הזה. בוא אני אסביר לך משהו, הקיבה זאת מערכת העיכול שלנו בגדול יש משהו בחיים שלך שאתה לא ממש מעכל טוב אתה מחמיץ את הדברים, בגלל עיכול לא נכון, אתה צריך לשים לב לא להחמיץ את החיים בגלל שלוקח לך לעכל אותם בצורה לא נכונה.

אלמקס

New member
אני חושב שכבר החמצתי מספיק בחיים

למרות שבסופו של דבר זה הסתדר. היו לי הרבה שנים אבודות לצערי. רציתי רק לדעת אם אוכל אי פעם להירפא מהבעיה הזאת. כמובן לא ברפואה הקונבנציונלית ששם אין פיתרון, מלבד התלות בתרופות.

ruthi26

New member
בוקר טוב לך אלמקס

גם לי יש אותה בעיה מטרידה ומרגיזה, זה משהו שקיים בתוך הגוף, לא כאבי ראש, אם זה מה שיש לך, יש אנשים שיש לכם חומציות, ויש כאלה שיש להם בקע, אם אתה נמנה עם האלה שיש להם רק ריפלוקס, לדעתי יש משהו במה שרותי אמרה, הדרך לעכל את החיים, פשוט שומרים הרבה מאוד בפנים, ורואים לא כל כך ורוד... אם יש לך בקע, קצת סיפור כמוני, נראה לי שצריך פשוט לשנות את התזונה לחלוטין, אולי לפנות להומאופתיה, נטורפתיה, שתבדוק למה שאתה רגיש, לאיזה סוג מזון?? וכך אולי תיפתר הבעיה בריאות ואושר רותי

רותי 11

New member
אתה צריך לשחרר את תחושת

ההחמצה שלך בחיים והדברים יסתדרו טוב יותר, ואז גם בעקבות כך אותה חומציות תסתדר. תבין שתמיד יש פתרון העניין והא שצריך להבין את הגורמים לבעיה ולטפל בהם

למעלה