היי רותי

מקווה26

New member
היי רותי

מזכירה לך שאלה ששאלתי לגבי הקשר בין הורוסקופ לבין מחשבה יוצרת מציאות בעידן החדש

רותי 11

New member
קשר בין הורוסקופ לעידן החדש?

אני מקווה שהבנתי את השאלה הורוסקופ מתייחס למדע הכוכבים ולמידע מהכוכבים, איך זה מתקשר לחשיבה יוצרת? לא יודעת איך זה מתקשר אליו, פשוט כשאנחנו יודעים את מה שבאנו לעשות כשיש לנו נתונים ביד, אנחנו יכולים לדעת לנווט בחוכמה את המציאות שלנו ולדעת מה חשוב ולא כדאי לשנות כדי שלא יגרום לנו זעזועים מיותרים ומה אפשר לשנות או לעקוף או לוותר מכל מיני סיבות אישיות עם מה אנחנו מסוגלים להתמודד או לא, ואין קשר לזה ולעידן חדש זה קשור למציאות שבה אנחנו חיים ללא שייכות לעידן מסויים, כי גם בעידן הנוכחי זה מתבצע ככה.

../images/Emo207.gifרותי אני עדיין מחכה לתשובה שלך למסר

ששלחתי לך, זה ממש חשוב לי.....

מקווה26

New member
אני אחדד את השאלה

לפי העידן החדש, מחשבה יוצרת מציאות, לכן אם נחשוב על משה וונרצה אותו זה יקרה...לעומת זאת אסטרולוגיה/ נמורולוגיה וכו', בעצם מתנתקים את הקשר לרצון הנוכחי שלנו, לכן רציתי לדעת מה בעצם גובר? המחשבה שלנו או הגורמים החיצוניים...

אני אנסה לענות לך, ברשותך,

לפי קריון למשל, אסטרולוגיה היא מדע מדוייק ביותר עכשיו תעשי הבחנה בין אסטרולוגיה (נגיד מפה אישית) לבין הורוסקופ, שהוא כללי לכל מזל, שמן הסתם יהיו בו המון אי דיוקים (בגלל הטווח, הרי לא לוקחים בחשבון את עניין האופק המזלי), אסטרולוגיה היא מדע שמדבר על תזוזת הכוכבים ועל השפעתם הניכרת או פחות ניכרת על כל בני מזל ומזל (כולל לפי יום ושעת לידה ספציפיים) מכאן, שאם עושים לך מפה אישית, זה כבר יותר מתקרב לדיוק (כמובן שיש לקחת בחשבון את התמקצעותו של עושה המפה- האסטרולוג) יש שתי אפשרויות (גרסאות) ש א. זאת ברירת המחדל שלך, ז"א שאם לא תחליטי לשנות או ליצור משהו אחר זה מה שיקרה (לטוב ולרע) ב. שאלה הקודים של השיעורים שלך, מה שבאת ללמוד פה בגלגול הזה עכשיו, לפי התנ"ך, ממה שהבנתי, אברהם היה אסטרולוג, ואלוהים אמר לו, שלבני ישראל אין מזל= האסטרולוגיה לא תקפה עליהם.... ככה שתבחרי מה מאלה הכי מדבר אלייך

למעלה