היי רותי:)

slider244

New member
היי רותי:)

אתחיל בכך שאודה שאני ספקן לגבי נשמות/רוחות, למרות שאני מאוד מתעניין בדברים האלה, לדעתי זה לא שאלה של אמונה, זה פשוט עובדה...קיים או לא קיים. בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת האם "מיניותו" של אדם עוברת בגלגולים? לי אישית יש כל מיני התלבטויות ואני מגדיר את עצמי כביסקסואל. האם נולדתי ככה בכוונה? כי זה רק גורם בלבול וסבל בחיים האישיים בסוף לזה שאני היפוכונדר לא קטן. האם אני כבר חייתי בגלגול אחר? תודה:) שמי מורן, בן 23

רותי 11

New member
slider244 היקר../images/Emo140.gif

זה בסדר שאתה ספקן ואפילו לפעמים זה טוב, כ אז אתה לא מקבל כל דבר כמובן מאליו. ואכן אתה צודק זה לא עניין של אמונה זאת עובדה קיימת. בוא אתחיל ואומר לך שהנשמה עצמה היא דו מינית הכוונה היא גם זכר וגם נקבה, היא לא רק צד אחד, אנחנו באים לחוות כאן הכל, גם זכרים וגם נקבות וגם דו, עכשיו יש למה שאתה חש מספר סיבות, אחד מהם היא שאולי לאורך גלגולים אתה היית נקבה, והזכרון הנשמתי שלך חזק מאוד ואז אתה נמשך לבני מינך מחד למרות שאתה אמור להימשך לנשים, אבל בגלל אותו זכרון, זה מפריע לך כי אתה רגיל להימשך לגברים. הרבה פעמים זה מגיע סתם כחלק מהחוויות שבאנו לעבור כאן להיות הכל, בכל התחומים בכל הכיוונים. אתה חש מבולבל, כי אתה לא באמת יושב ומגדיר לעצמך מה קורה איתך, אתה צריך לעשות לעצמך את הקווים הברורים לך ולעשות לעצמך סדר בחיים, ולא לחשוש מהחברה ולא להתנגד לרצונות האמיתיים שלך. אתה הגדרת את עצמך כביסקסואל, אבל עצם ההגדרה זה משהו שכבר יצרת ולכן הבלבול, שב עם עצמך וקח לך המון זמן, לא ביום יומיים תבחן את הרגשות שלך תבחן מה אתה באמת רוצה מעצמך, מה הן באמת הנטיות שלך, האם אתה נמשך לנשים והתחום הגברי מסקרן או ההפך האם אתה פועל ממוסכות חברתיות ואתה בעצם הומו וחושש לצאת בהצהרה כזאת, חשוב מאוד שתבחן את זה, אני מכירה כאלה שלא היו אמורים להיות הומואים והיום הם כאלה, בגלל כל מיני דברים שקרו להם כאן בילדות, אבל זה משהו שהיה אצלהם בפוטנציאל לכן הם המשיכו עם זה. לכן אני אומרת כל מה שאני אומר לך שבחרת בזה או לא זה לא משנה חשוב שתעשה עם עצמך סדר ותגדיר לעצמך דברים ברורים יותר, אי אפשר לרקוד על שתי חתונות ולהרגיש עם זה טוב, ועובדה היא שאתה מבולבל, הסבל הוא מיותר כאן, והנטייה שלך להיפוכנדריות זה עוד משהו שיושב בדיוק על העניין הזה החשש שמא יקרה לי משהו, וברור שהיית כאן בעוד הרבה גלגולים, זה לא הראשון שלך זה בין האחרונים שלך.

slider244

New member
תודה רבה רותי..אבל מה זה אומר

בין הגלגולים האחרונים שלי, בקרוב הנשמה שלי תתאדה ואני יפסיק להתקיים או משהו כזה?

רותי 11

New member
נשמות לא מתאדות

הן פשוט חוזרות למקומן הטבעי אפשר לקרוא לזה בשפה עממית "עולם הנשמות/רוחות". כמובן שעם תחילת העידן החדש הרוב יחזרו לכאן אבל בלי הסיפור של גלגולי נשמות, אלא לצורך חוויה בלבד.

למעלה