היי רותי

מקווה26

New member
היי רותי

האם תוכלי לעזור לי להבין ה הקשר שלי לסימן המצורף? "קיבלתי" את הסימן פעם ראשונה כשהייתי בת כ- 18 . הרגשתי מעין חומר לא ברור שעוטף אותי ואז הוא התהווה לצורה. מאז קיבלתי את הסימן עוד כמה פעמים במדיטציות שונות. עד היום לא לגמרי ברור לי מה אומר הסימן ומאיפה הוא הגיע, אני מאוד אודה לך אם תעזרי לי.

רותי 11

New member
היי חמודה

כרגע אין לי זמן היום זאת ההזכרה של אמא שלי ואני עומדת לצאת מהבית אבל אני אבדוק ואחזור אליך מקווה לקבל תשובה על זה

רותי 11

New member
זה מזכיר לי "כלי"

אנרגטי שאני עובדת איתו משהו שקשור ללייזר. ניסית לשאול במדיטציה מה זה עושה ? ולמה זה משמש? מאוד מומלץ לעשות את זהדברים ואם לא מקבלים את התשובה ב"שמיעה" אז בהחלט אפשר לראות את זה - כמו שקורה איתי ההדרכה שלי פשוט מראה לי את השימוש בסמלים בכלים ועוד. מאוד מרגיש לי שזה משהו שאת אמורה לעבוד איתו בצורה אנרגטית. מעין כלי טיפולי.

רותי 11

New member
מקווה יקרה הנה עוד מידע

לגבי מה שקיבלת. בדקתי עבורך תיכנסי לקישור תראי את הסמל ותקראי עליו זה מתייחס לאבני הרונים זה סמל הגנה

מקווה26

New member
היי רותי

גם אני מצאתי בזמנו את הסימן כאחד הרונים, ואפילו קניתי חבילה של הרונים כשהייתי בהולנד (זה היה לפני שהרונים היו מוכרים בארץ) השאלה היא אם זה באמת זה ואם כן, אז מה לי ולרונים, האם יש לי קשר לרונים? ....החבילה עדיין אצלי אך ללא שימוש. מה שכן אני אוהבת את הסימן והוא מרגיש לי כהגנה וכח

רותי 11

New member
מקווה26 מתוקה

תביני שכל הסמלים יש להם משמעויות וזה לא משנה איפה הם מופיעים הפרוש שלהם הוא אותו פירוש, אם לפי הרונים זה סמל הגנה ועובדה היא שאת גם מרגישה ככה אין סיבה להמשיך ולנסות למצוא תשובה אחרת. הקשר שלך לרונים הוא פשוט את עבדת איתם בעבר שלך. (עבר רחוק)

למעלה