מקווה26 יקרה ../images/Emo140.gif
1. אני רואה אותך, עומדת מול שריפה גדולה, את נחנקת מהעשן הרב שיש שם, אבל את רוצה להיכנס לאותה שריפה כי את רוצה להציל את הילדים שלך שנמצאים בתוך הבית שעולה באש ואת בחוץ נחנקת מהעשן ולא יכולה להגיע אליהם ואני לא רוצה לומר לך איזה תסכול ומה עובר בראש של אמא כאשר היא חווה כזאת סיטואציה. את אישית לא מצליחה להיכנס לתוך הבית כי זאת ביקתה והיא מיד עולה באש מה שכן אחד הילדים מצליח להינצל הוא מצליח לברוח מהאש אבל האח הקטן נשאר בפנים ולא מצליח להינצל. הפחד מהאש כמובן הוא בגלל החוויה שהיא גרמה לך לאובדן גדול, אפילו יותר מאובדן חייך. והעשן זה בגלל שאת ספגת המון עשן תוך כדי נסיונות חילוץ וזה חקוק בזכרונך. 2. נתחיל בזה שאני רואה אותך גבר, את כושי או משהו כזה, אני רואה אותך מנסה לטפס על צוק מסויים, בידיים חשופות בלי "עזרים טקטיים", הטיפוס ממש לא קל, את עולה קצת ויורדת קצת וככה את מתקדמ/ת לאט לאט השמש קופחת עלייך ואת מתעקש/ת לטפס האמת שאת צריכ/ה לטפס כי את צריכ/ה להגיע ליעד מסויים, בסופו של דבר דווקא כמעט בסוף הצוק את נופלת חזרה למטה מאבד/ת את שיווי המשקל ונופל/ת לחלוטין למטה הגוף שלך מתרסק כולך שברים קשים בכל חלקי הגוף את/ה פצוע/ה קשה את/ה סובל/ת תקופה ארוכה של מספר חודשים אבל את/ה לא מצליח/ה להתאושש מאותה נפילה ואת/ה מת/ה ביסורים. לגבי גשר חבלים אני רואה אותך גם גבר מהלך/ת על גשר חבלים ואת מועדת אבל לא נופלת לתהום אבל הפחד מהנפילה והטראומה כל כך חזקים שאת/ה לא מוכנ/ה יותר כל חייך ללכת על אותו גשר ויהי מה. 3. הלבנים האדומות מתקשרות לי לאותה שריפה שציינתי בחלק הראשון. הייתה לך אח בבית מלבנים אדומות מעין קמין זה היה יותר תנור שישמש גם כתנור בישול וגם כאח לחימום הביקתה והבית נשרף בגלל אותו תנור. משם הגיעה האש