היי רותי

tamara 18

New member
היי רותי

יש לי קשר מאוד מאוד עמוק עם בחור,אני מאוד אוהבת אותו והוא אוהב אותי גם,לפחות זה מה שהוא אומר, למרות שאני יודעת שזה לא סימטרי,החלטנו על ניתוק הקשר כי זה היה לי כבר יותר מידי קשה, והוא נשבר אחרי שבוע בטוענה שהוא לא יכול היה שלא להפגש איתי,סוף המפגש היה נורא עצוב,וכל אחד הלך לדרכו בבכי וקושי,את חושבת שאנחנו צריכים להמשיך עם הקשר הזה?? זה תמיד ניראה כאילו אין לנו מנוס מכך..

תקראי את מה שכתבת

אם תקראי שוב את מה שכתבת , נראה לי שהתשובה שלך שם אמרת שאת אוהבת אותו מאוד והוא אוהב אותי גם לפחות זה מה שהוא אומר, למרות שאני יודעת שזה לא סימטרי |סלינק| מהדברים שלך נשמע שאת לא מאמינה לו שהוא אוהב אותך , או לפחות שהוא לא אוהב אותך כפי שהיית מצפה. יתרה מכך שהאהבה שאתם חווים היא לדעתך לא סימטרית שזה מצב לא הכי אידאלי ואת יודעת את זה. אני מכירה את הקושי הזה, גם לי היתה זוגיות שמשתמעת שהיא דומה , כל פעם היינו חוזרים ונפרדים עד שהחלטתי לשים לזה סוף. בזוגיות הזו היה לנו חיבור פיזי חזק מאוד אך לא מעבר לכך. לדעתי יש בינכם משהו לא סגור, או שאולי כבר סגרתם איזה מעגל ואת מתקשה לשחרר אותו ולהפרד. בכל מקרה את בטח מסכימה איתי שאחרי מפגשים עם בן זוג, אם נשארים עם תחושת עצב ומועקה אז משהו לא נכון שם. מקווה שרותי תוסיף את דבריה. בהצלחה בכל מקרה

רותי 11

New member
tamara 18 יקרה

אני אתחיל בזה שאני לא מבינה למה עם כזאת אהבה אתם לא ביחד ? בואי אני אומר לך משהו ניסיתי לפני יומיים לבדוק לך אבל היו לי הפרעות (מהסביבה) אז הפסקתי ניסיתי לבדוק מה הסיבה וגם אז וגם עכשיו אני רואה את אותה תמונה - את האמת לא ממש הבנתי מה הקשר. אני רואה את שניכם גברים כנראה בסין יפן משהו כזה, מתאבקים ושניכם במצב של התגוששות, הייתם יריבים שווים, - ושם דווקא הייתם כן סימטריים מאוד, שם כל הזמן ניסיתם להוכיח אחד לשני מי טוב יותר - ואף פעם זה באמת לא הצליח, כי תמיד זה היה קורה שאם אחד ניצח השני מיד גבר עליו חזרה, מה שלי מרגיש כאן שדווקא באתם ברמת אי שיוויון מסויים, כדי שתדעו להתגבר על זה וכן להיות ביחד.

למעלה