היי רותי

היי רותי

עזרת לי כל כך הרבה ועודדת אותי ורציתי להודות לך קודם כל
התפניתי קצת יותר לקרוא שאלות של אחרים ואת התשובות שנתת להם, ומאחר ואי אפשר להקיש לגביי החיים שלי, הבנתי, שאני תקועה בסיטואציה מסויימת כרגע, כבר הרבה זמן, ואני לא יודעת איך לצאת ממנה, אני חיה אצל אמא שלי באיזור מאוד נידח בארץ, מנותקת מהעולם. ואני רוצה לצאת לחיים עצמאים (או יותר נכון לחזור לחיים עצמאים), אני מבינה ממה שקראתי כאן שזה כנראה לא קורה עדיין כי לא עשיתי איזשהו תיקון, אני מבינה נכון? ואיך אני יכולה לדעת מהו התיקון כדי לצאת מכאן למקום אחר?

רותי 11

New member
דנה יקרה ../images/Emo24.gif

אני אומר לך ישר מה ראיתי רק כששאלתי למה את גרה במקום כל כך מרוחק אני רואה אותך במדבר, באוהל, כמו הבדוואים, אבל לא בדוואית זה יותר צפון אפריקה, מרוקו או אחד המקומות האלה, אני רואה אותך גבר, עומד בפתח האוהל ומביט למרחק, אתם נמצאים בנווה מדבר מרוחק מכל מקום אחר, להגיע למקום שלכם זה ממש בטעות, החיים מאוד מאוד מבודדים, את/ה מנסה לצאת מהמקום אבל את פוחד/ת ללכת לאיבוד במדבר הגדול, מדבר סהרה. את כל הזמן יושב/ת עומד/ת בפתח האוהל ומביט/ה לאופק וחולם/ת לחצות את המדבר, אבל האמת שבסופו של דבר אין לך אומץ לעשות את זה. את נשארת שם עם החלומות שלך, אז יקירה הגיע הזמן שתצאי ותתחילי לא רק להביט לאופק אלא גם להגיע אליו. אז כמו שזה נראה עכשיו עדיין לא התגברת על זה, ברגע שתצאי מהמקום הזה את תתגברי. אמא שלך היא נווה המדבר שלך. או בכל אופן מסמלת אותו

תודה רותי אבל

זה לא כל כך מדוייק, זה לא עניין של אומץ, כי יצאתי פעמיים מפה וגרתי בדיוק איפה שרציתי, ובגלל מצב כלכלי חזרתי אחורה....

רותי 11

New member
כמו שאמרתי אמא שלך

היא נווה המדבר שלך. תמיד את חוזרת, את צריכה להאמין שאת יכולה לדאוג לעצמך. זה ש"נפלת" כלכלית מעיד על כך שאת עדיין לא מספיק סומכת על עצמך ולא משנה מה הנסיבות התוצאה משקפת אותן

golden energy

New member
דנה

כל מקום שאת קוראת לו נידח-יש מקומות נידחים ממנו... מנסיון

golden energy

New member
אולי........../images/Emo13.gif

אולי כי הארץ לא כזאת גדולה..... האמת שכרגע אני חצי פה וחצי שם(פחות או יותר..) אבל הרוב המוחלט של חיי גדלתי שם...

למעלה