היי רותי

אלמקס

New member
היי רותי

היי רותי, פעם ראשונה ב-פורום. חייב לציין שהפורום פשוט מרתק, ממש נברתי דף אחרי דף. שמי רונן ויטל, נשוי לליזה. אני ואשתי הכרנו תקופה ארוכה לפני שבכלל הפכנו להיות זוג ובסוף התחתנו. אנחנו אנשים מאד שונים באופי. אבל יודעים להתחבר אחד עם השני בדברים מסויימים. יש לציין שמאד אוהבים אחד את השני. סתם מסקרנות, האם נפגשנו/הכרנו בעבר בגלגולים קודמים? ואם כן איפה ומי היינו? מהרגע שליזה נכנסה לחיי זה היה נראה שכיאלו היא תמיד הייתה שם. ובקשה נוספת (אם זה אפשרי): היינו רוצים לדעת מה היינו בגלגול האחרון שלנו. תודה ויום נפלא. רונן

רותי 11

New member
../images/Emo140.gifאלמקס היקר

אם נברת בפורום בטח הבנת מתשובות שלי לחברים שברור שנפגשתם בתקופות חיים אחרים ושאת כל מי שאתה מכיר בחיים האלה אתה מכיר מתקופות חיים אחרות. לכן גם התחושה היא של הכרות אחד את השני, אני רואה שהיה ביניכם קשר חברי מאוד מעניין דווקא קשר אפלטוני, היה ביניכם קשר חם מאוד שלא רציתם להרוס אותו ולכן היה חשוב לכם לשמור על אותו קשר אפלטוני, למרות שהרבה פעמים מתחת לפני השטח מאוד חשקתם אחד בשני ומאוד רציתם לקדם את היחסים מעבר לידידות, אבל הפחד לאבד אחד את השני כחברים מנע את זה מכם. לא סתם באתם לשנות את התמונה לא סתם אתם זוג נשוי היום, פשוט את מה שחשבתם עליו כל הזמן עשיתם כאן

אלמקס

New member
בקשר לגלגול האחרון שלנו

היי רותי, קודם כל תודה על המידע שנתת לנו. ובנוגע למה שהיינו בגלגול האחרון של כל אחד מאיתנו תוכלי להגיד לנו. אנחנו מאד סקרנים... ד.א- לאשתי קוראים ליזה תודה ויום מתוק :) רונן

רותי 11

New member
אלמקס היקר ../images/Emo20.gif

רונן: אני רואה שהגלגול האחרון שלך היה בתקופת השואה, אני רואה אותך ילד בן 10 בערך, מנסה לטפס על אחת הגדרות של הגטאות, אתה מחפש דרך מילוט, כדי להשיג מזון להורים למשפחה שלך, אני מקבלת שליזה אישתך הייתה אחותך הקטנה שם, אתה מצליח לעשות את זה מספרפעמים, אתה מצליח להבריח אוכל להרים למשפחה, אבל באחת הפעמים אני רואה שאתה נורה, תוך כדי נסיון בריחה יורים בך בגב, אתה כמובן לא חוזר למשפחה והם נשארים בהמתנה הרבה זמן עד שהם בעצם מבינים שאתה לא תחזור יותר לעולם. אחותך הקטנה היא הייתה בערך בת 8-9 שם, (ליזה) הייתה יושבת ומחכה לך בפתח הבית שבו גרתם בגטו, ולה הייתה דואג במיוחד לה היית מביא לפעמים דברים קצת שונים ולה העדפת לתת לפני כולם כי מאוד דאגת לה אפילו יותר מאשר להורים שלך ולעצמך, היא הייתה שברירית והיה קשר מיוחד ביניכם ואת כל מה שעשית אפילו הייתי אומרת עשית יותר בשבילה. היא המשיכה לחכות לך הרבה זמן בפתח "הבית" עד שכמובן גם אותם פינו משם.

אלמקס

New member
את פשוט מדהימה!

אני חייב להגיד לך שהרבה זמן לא התרגשתי כמו שעכשיו אני מתרגש! חשוב לי להודות לך ולהגיד לך כמה שאת מוכשרת. אני יליד שנת 1977, כבר מהפעם הראשונה ששמעתי על השואה- התחברתי אליה. המורה שלי בביה"ס היסודי כתה א,ב -הייתה ניצולת שואה. היא סיפרה לנו הרבה על השואה ולימדה אותנו שירים באידיש (עד היום אני זוכר את השירים) בכל יום שואה, אני יושב לצפות בטלוויזיה, מס' שעות שביום רגיל לא הייתי מרשה לעצמי... אני כל כך מתחבר לאוירה של הגטו ומרגיש שייך שעכשיו פשוט פתרת לי תעלומה. רק לפני שנה אמרתי לאשתי כמה שאני מחובר לסרטי יום השואה ושבטח בגלגול הקודם הייתי שם. את פשוט מדהימה! לגבי אשתי, אני עדיין מנסה לעכל את זה. :) שיהיה לך יום מתוק, רונן

למעלה