היי רותי!

AMERLAD

New member
היי רותי!../images/Emo39.gif

קודם כל רציתי להגיד תודה על התשובה לשאלה הקודמת. היא עזרה לי מאוד. התחלתי את קורס ההילינג ויש לי הרגשה שאני בכיוון הנכון למרות שיש עוד כמה מכשולים שצריך להתגבר עליהם. רציתי לשאול שאלה בנושא אחר. בנושא של החלפת מקום עבודה. אני עובדת כרגע בעבודה שלא מתאימה לי מנסה למצוא עבודה אחרת שכן תתאים ובנתיים לא הצלחתי. השאלה היא מה עליי לעשות כדי למצוא עבודה שכן תתאים לי ובמה מתאים לי לעבוד כרגע תודה, ליאת.

שבוע טוב לכולם, ושאלה

רותי שלום, אני בעלת עסק עצמאי, העסק מפרנס את המשפחה. השאלה היא למה הכל הולך קשה כל כך? האם דרכך אני יכולה לקבל מסר שיכול להסביר לי מה קורה, למה אני תקועה? אולי משהו מגילגולים קודמים? רותי קשה לי מאוד כל עול הפרנסה הזה, אני מרגישה שיש משהו שאני לא יודעת, או לא מודעת לו. תודה מכל הלב,

רותי 11

New member
אפרת הצפונית

מתוקה מה שאני מקבלת זה שאת שמה לעצמך מקלות בגלגלים, קשה לך את עייפה ולכן הקושי משרת אותך ברמה של די אין לי כוח, אני רוצה לרדת מהעגלה, לא קל להתמודד עם הכל ביחד, כאילו הכל על הראש לך, מה שעלייך לעשות זה לשחרר או אותה תחושת אחריות שאת נושאת על כתפייך והניחי גם לאחרים להוביל תאפשרי לאחרים לעשות את זה, את לא יודעת איך לעשות את זה ולכן מגיע הקושי כמעין התראה לכך שאת עומדת לקרוס, לכן לפני שזה יקרה עשי עם עצמך עבודת מודעות ושחררי את אותה אחריות תני לבריאה ולאנשים לתמוך בך כמו שאת יודעת לעשות זאת עבורם, נכון שיש קשר לחיים קודמים שכאשר הנחת לאחרים לעשות את העבודה זה נדפקת ולכן יושב בתוכך אותו זכרון נשמתי, לכן מה שעלייך לעשות כאן היום זה דווקא כן לאפשר ולהגבר על אותו פחד מנתינת אחריות שיהיה לך בהצלחה עם העסק ובעיקר עם המצב הנפשי שבא בעקבותיו.

רותי, את גדולה, זה ממש נכון

קודם כל תודה רבה, את צודקת במה שכתבת, אך אני מסתובבת מאתמול ולא כל כך מבינה מה עלי לעשות ממש. להפסיק לדאוג? כי יש מי שדואג להירגע, כי הכל יסתדר ויכנסו עבודות? אני בלחץ כי אין מי שיעשה את העבודה או יעזור. אני חייבת להאכיל ולהחזיק את הבית שלי, היו פעמים שנתתי לעצמי חופש מדאגה ולא דחפתי והתאמצתי ומה שקרה הוא שהחשבונות רק גדלו. בכל זאת, מעכשיו אני משאירה את הדאגה לפרנסה בידי הבריאה. (כך אני אומרת לעצמי) אני מקווה שזה יעזור. תודה מכל הלב, וכל טוב לך ולבני ביתך.

רותי 11

New member
AMERLAD יקרה

מה שעלייך לעשות זה לא לתחום את עצמך ברגע שאת אומרת שאת רוצה שינוי במקום העבודה תעשי את זה בצורה החופשית ביותר אל תתחמי את מקומות העבודה שאת רוצה, פשוט תשלחי את הבקשה למציאת מקום עבודה אשר נכון לך היום פשוט תזמני את זה בצורה הזאת כמובן בלי להכניס שום חשש משחרור הישן.

למעלה