היי רותי, שאלה

היי רותי, שאלה ../images/Emo35.gif

קודם כל חג שמח!!! האם יש דבר כזה "תאום אנרגטי"? אם כן, מה זה בדיוק? תודה

רותי 11

New member
דגנית יש משלים אנרגטי

שזה חיבור הרבה יותר חזק מחיבור בין נשמות תאומות. משלים אנרגטי זה למעשה שני נשמות שמשלימות אחת את השניה והן מגיעות מאותו מקור, אחת הוא ימין והשני שמאל. אני למשל שמתי לב שעם המשלים האנרגטי שלי כל פעם שהיינו ביחד במפגשים פיזיים - תמיד אני הייתי האישה - השמאל.

מממ... יש עוד דברים שכדאי לשים לב אליהם?

ואסביר למה אני שואלת: זוכרת שבאחד המפגשים שלנו סיפרתי לך על חברה טובה שניתקתי איתה את הקשר למשך שנה והקשר חודש כשהיא גילתה שאני בהיריון? אני לא יודעת אם סיפרתי: אבל הנתק הזה באמת היה כאילו קרעו ממני נתח מהגוף שלי - כאב לי כפי שלא כאב לי בכל 37 שנותי. אז עכשיו הכל ביננו ממש ירח דבש(טפו טפו טפו
)! ואתמול, לפני השינה, בדקתי עם ההדרכה שלי/ האני העליון (לא בדקתי מי זה היה הפעם
) וקיבלתי שהיא תאומה אנרגטית שלי. אז איך, בעצם, יכול להיות שנוצר נתק כל כך כואב בין שני משלימים אנרגטיים? האם החיבור מחדש הוא בגלל שאנחנו משלימות אנרגטית אחת של השניה? כלומר, שנועדנו להיות משלימות אנרגטיות ואולי השנה הזו היתה לשם תאום תדרים מחודש (משום ששתינו עברנו זעזוע מהרגע שנולדו ילדינו). עוד עובדה משעשעת עלינו: גם את בכורותינו וגם את הקטנטנים הרינו בהפרש של 10 ימים!!! ובאופן מצחיק ביותר, שתינו חוות בדיוק את אותם קשיים בהיריונות - ואנחנו מגלות את זה תוך כדי קיטורים

רותי 11

New member
דגנית אנחנו לא בהכרח פוגשים

א תהמשלים האנרגטי שלנו בכל גלגול - אנחנו בהרבה גלגולים לא פוגשים אותם. אני אישית יודעת מי המשלים שלי אבל עדיין לא פגשתי אותו אני מדי פעם מתקשרת איתו. לגבי פרידה בין משלימים זה לא אומר שזה לא עלול לקרות אין קשר כמו שנשמה תאומה הרבה פעמים תביא לנו את השיעורים הכי קשים שלנו. ככה זה יכול להיות עם המשלים שלנו, ועובדה היא שהכאב היה חזק מאוד.

תודה, יקרה ../images/Emo24.gif - אני אשמח אם

תוכלי לבדוק לי אם היא באמת המשלימה שלי, כמו שקיבלתי, היות ולא וידאתי מי נמצא איתי בתקשור אתמול... רק כדי שאדע שהתקשור היה אמין
וחג שמח, כמובן

רותי 11

New member
דגניתהררי

אני מקבלת שיש ביניכן חיבור מאוד עמוק אני מקבלת משהו קצת מוזר ומעניין ואני אבדוק איתך את זה ביום חמישי בכל מקרה משהו עם חלק נשמתי אחר שלך

../images/Emo2.gif ווואווו!!!! יותר קרוב מזה

כבר לא יכול להיות
לאחר שנברר ביום חמישי - אני ודאי אספר לה... מעניין אותי לדעת איך היא תגיב לזה...

Curious

New member
מעניין

האם יכולים להיות משלימים אנרגטיים בני אותו מין? רותי, את יכולה בבקשה גם לחדד את ההבחנה בין משלים אנרגטי לתאום אנרגטי..? משלימים אנרגטיים הם בני מינים שונים ותאומים בני אותו מין או שזה לא קשור? האם לנשמה יש מין?

רותי 11

New member
משלימים אנרגטיים

הם חלקים שיצאו מאותה נשמה אחד זכר אחד נקבה, זה לא שהם יגיעו לכאן רק כזכרים או נקבות החלק הנשמתי שלהם הוא גם וגם

למעלה