היי רותי יש לי שאלה

loogi 24

New member
היי רותי יש לי שאלה

הרבה זמן לא כתבתי פה...אני במילא רק צופה רוב הזמן אני זוכר שקראתי בספר ארבעת עקרונות הבריאה איזשהו חלק שמתייחס לנשמות עתיקות,דובר על כך שסוג כזה של נשמה כשהיא לא מחוברת למשפחה שלה,קשה לה מאוד להגשים דברים במציאות זה מאוד מתחבר לחיים שלי,העניין הוא שהיה איזכור לזה בצורה מאוד מצומצמת ולא ברור מה הלאה - הטענה היא שבעצם מדובר בנשמה שלא הייתה אמורה להתגלגל שוב - אמירה די מעורפלת...וגם מה המשמעות של זה בעצם? שאין תכלית אמיתית לנשמה עתיקה שלא מחוברת לקרקע או למשפחה שלה? במקרה שלי אני שם לב לזה שאני בעצם לא ממש קשור למה שקורה כאן,כאילו מעין צופה במחזה אבל לא לוקח חלק אפשר להבין את זה כאיזו הפרעה פסיכולוגית אולי אבל אני חושב שזה מעבר לכך והעניין הנשמתי יותר חזק אשמח אם תוכלי להרחיב טיפה או אולי אם יש לך איזה המלצה לקריאה על הנושא הזה ספציפית תודה :)

רותי 11

New member
loogi 24 היי מה העניינים

באמת נעלמת לך לתקופה. שאלת על נשמות עתיקות, תבין רוב הנשמות שנמצאות כאן הן נשמות עתיקות הן נשמות חדשות כבר ממש מזמן, בכל אופן רובן מאוד מפותחות, ונשמה מפותחת לא בהכרח נשמה עתיקה, יש נשמות עתיקות שהן פחות מפותחות מאחרות זה הכל תלוי במידת הלמידה של כל נשמה, יש נשמות שסיימו את תפקידן כאן והן חוזרות היום לעזור לנו גם בגוף הפיזי כדי לקדם את התהליכים לקראת העידן החדש. היום יש יותר ויותר כאלה ורובן חוזרות כילדים שלנו. אמירה לא מעורפלת בכלל שנשמה חוזרת לכאן למרות שהיא סיימה את תפקידיה ואני יכולה לספר לך סיפור מאוד אישי, סבתי עליה השלום, הייתה אישה מאוד מפונקת הייתה היפוכנדרית היא הייתה אדם שלט ביד רמה במשפחה וכו', מספר שנים לאחר פטירתה אני התחברתי לאחת הדרכות שלי, והיא הייתה שם, היא ישבה בראש המועצה, ואני די התפלאתי למרות שאני יודעת שזה יתכן, נפלתי למלכודת ההגיון, שאלתי אותה סבתא את ? כאילו זה הכי לא הסתדר לי איתה עם הדמות שהיא הייתה כאן - היא אמרה לי שהיא אכן נשמה שסיימה ממש מזמן את התפקיד שלה כאן והיא בעצם הגיעה לכאן לצורך תפקיד מסויים וכל הקשיים האלה היו בעצם קושי בגלל שהיא נשמה עתיקה מאוד והיא הייתה עייפה. אני יודעת שאני נשמה עתיקה ועדיין לא ממש מרגישה אאוטסיידרית למרות שכילדה כן חלמתי המון והייתי טיפוס די מתבודד, כאדם בוגר ההפך הפכתי ליות יותר ויותר חברותית. מה שאני רוצה לומר הוא שלא בהכרח בגלל שאתה נשמה עתיקה אתה חש אאוטסיידר- הרבה פעמים זה קורה בגלל שיש הרבה נשמות שהן לא שייכות לעולם שלנו (חייזרים - לא חוצנים) שבאים לכאן ומאוד קשה להם עם האנרגיות של כדור הארץ, קשה להם עם הדחיסות של כדור הארץ, אבל הם בחרו להגיע לכאן כי מה לעשות כדור הארץ הוא בית הספר הטוב ביותר בבריאה.

loogi 24

New member
אז זה אומר שאני חייזר? ../images/Emo12.gif

האממ האמת אני מעדיף להשאר בתיאוריה של נשמה עתיקה...חח זה גם לא ממש תיאוריה זה כבר משהו שכנראה די מבוסס לגבי זה אומנם לא עוזר לי יותר מידי לדעת את זה,כי במילא יש לי עוד דברים להספיק בכל מקרה בכל מקרה,בהנחה שאני טועה והנשמה לי היא אולי חוץ פלנטרית,האם הלימוד שלי הוא שונה? קצת קשה לתפוס כזה דבר...

רותי 11

New member
לא אמרתי שאתה חייזר - וחייזר לא זאת

לא מילת גנאי - אם שמת לב שחייזר זה לא חוצן חיזר זה פשוט נשמה שהגיעה לכאן בהסכמה מעולמות אחרים זה הכל - אלה הן נשמות שלא רגילות לחוות כאן על כדור הארץ לכן מאוד מאוד קשה להן

loogi 24

New member
כן אני מבין את זה - אני קצת בור בנושא :)

זה מעניין מה שאת אומרת...זה כיוון חדש לחקירה

למעלה