היי רותי יקירה

לירוני23

New member
היי רותי יקירה ../images/Emo20.gif

אני רוצה לספר לך חוויה שהיתה לי אתמול.... בסביבות הצהרים הדלקתי נר גדול שיש לי בחדר...בנתיים ניכנסתי להתקלח,אחריי המקלחת נישכבתי על המיטה שהנר במרחק של מטר ממני. הלהבה כמובן קפצה ועושה צורות ואני רגילה לזה.אבל הפעם אני פתאום ממרחק של מטר רואה בכתב ברור שכתוב על הדופן של הנר מבפנים,כתובה המילה: ש ד י זה היה בכתב גדולים והאותיות היו ממש ברורות,זה היה כתוב בשחור שיוצא מהלהבה את יודעת למה אני מתכוונת?לפיח הזה... מה את אומרת? ואין זזה כאילו מישהו כתב את זה למשל האות ש היתה הלמעלה שלה עגול והיא היתה כתובה ברור וגם געולה ממש כתב יפה וברור. הכי מצחיק שראיתי את זה פתאום שסתם התסתכלתי על לנר לשניה וישר ראיתי את זה.... מה זה אומר? תודה יקירה..

רותי 11

New member
וואוו מאוד יפה

את מבינה שזאת חוויה "מיסטית" מראים לך את הקשר ואת היכולת שלך לראות את הדברים שמעבר ומראים לך שלא כל דבר הוא הגיוני יש דברים שהם נוגדים הגיון וזה בהחלט הגיוני שתראי את זה

לירוני23

New member
היי רותי ....../images/Emo204.gif

כן אני מודעת שזוהי חוויה מיסטית,אני נוהגת לפעמים להדליק נרות,חלק מההדרכות שלי ניראה לי אוהבים לשחק בלהבות,יש לילות שאני נירדמת עם נר דלוק ולא משנה מתי אני מתעררת הנר תמיד בתנועה(כמובן שהנר הוא בתוך כלי).אני יודעת שהם עומדים לידי הנרות אפילו שאני מתקרבת לנר בצד מסויים יש אויר קר יותר,ואני יודעת שזוהי אנרגיה. הם עושים דברים מדהימים עם הלהבה,הייתה אנרגיה שהייתה חוצה את הלהבה לשניים מלמעלה והיתה יוצרת ממש לב,וככה הבנתי שהיא הדרכה של בן זוג שלי... ואז הבנתי עוד דברים.ותמיד אם הלהבה היתה נחצת לצורה של לב הייתי יודעת שזו היא. אני לא ממש התרגשתי ממה שקרה,בנוגע לכתוב,ואתמול הסתכלתי על זה שוב והתעמקתי יותר בעיניין ואז ראיתי את השם שלי גם כתוב מתחת למילה שדי . מה שאני שואלת זה... המילה שדי זאת מילה שהמשמעות שלה היא רצינית,ולמה עכשיו ראיתי גם את השם שלי מתחתיה? רותי אני יודעת שזאת חוויה מיסטית אבל מה המשמעות של המילה?ומה השם שלי עושה שם? תודה רבה אהובתי

רותי 11

New member
לירוני יקרה

אני אתחיל ואשאל אותך למה חשבת שכאשר ראית את הלהבה נחצת ל-2 זאת הייתה ההדרכה של בן הזוג שלך? מה הקשר? ההדרכה שלך מסמנת לך לך זה אומר שהיא שולחת לך אהבה זה הכל. לגבי המילה שד"י זה בעצם שומר- דלתות ישראל- אלה הם ראשי תיבות ומה שאני מבינה זה שהם מאותתים לך שיש עלייך הגנות ושאין לך ממה לחשוש.

לירוני23

New member
היי רותי

ידעתי שזאת ההדרכה שלו כי אח"כ גם היא דיברה איתי. הוא איש קשה מאוד ולא מדבר על רגשות ,היא כל הזמן אמרה לי שאני צריכה ללמד אותו לאהוב... ושרגשות זה טוב. היא אמרה לי עוד דברים,לדוגמא שלא היינו ביחד והייתה לו מישהי אחרת היא היתה אומרת לי שהוא אוהב אותי.... אחריי חצי שנה שניפגשנו,כל הדברים שהיא אמרה לי הוא אמר לי לבד. ואז פתחתי בפניו שאני יודעת שיש לו מדריכה ושהיא מדברת איתי,והוא אמר שהוא יודע. (אצלי ואצלו כל העיניין הזה של הרוח נפתח ביחד והיא כל הזמן היתה מקרבת בנינו.גם שהייתי אצלו בבית היא היתה איתנו לפעמים.יום אחד ישבנו בסלון וברז המיים פתאום ניפתח... ולמשל שרבנו בחדר ובכיתי התריסים התחילו להפתח ולהסגר ממש!) ויש לי חברה שהיא מתקשרת(היא גדולה ממני)והיא גם מעבירה סדנאות,והמדריכה שלו אפילו באה שהייתי אצל החברה שלי,ודיברנו איתה. זה לא שהיא אמרה לי מה לעשות היא רק אמרה לי שאני עוזרת לו,ואני הבנתי שזה הבכם שהיה ביני לבינה לפניי שירדתי לכאן. והסימן שלה היה להבה חצויה לשניים.כן רותי גם לי בהתחלה היה מוזר ואפילו קשה אבל זה אמיתי!

למעלה