היי רותי יקירה..

VERED SHEL

New member
היי רותי יקירה..../images/Emo140.gif

במסגרת לימודי הרייקי, נחנו מתרגלים את הרייקי דרך מדיטציה, פעם ראשונה שבמדיטציה שעשיתי שם שבוע שעבר היה נדמה לי שראיתי ראש של גבר, מתולתל, הוא כל הזמן היה שם בלי שיכלתי לראות את פניו, לרגע קל הצלחתי לראות ואני חושבת שזה גבר שחור, מתולתל (אפרו אמריקאי)לא מבוגר מידי ונראה כאילו מהסיקסטיז או משהו דומה... לאחר מכן שוב לא הצלחתי לראות את פניו וכל הזמן ראיתי את השיער שלו. בשלב מסויים ועמוק במדיטציה הרגשתי מוצפת בחום והתרגשות וההרגשה הייתה כמו רצון לשים ראש על כתפו... וזה נגמר. מי זה היה? ייתכן והוא המדריך הרוחני שלי? אשמח לשמוע... אני יודעת שאני לא אמורה להתאמץ לראות את המדריך הרוחני שלי ובכל זאת לעיתים אני מוצאת את עצמי מתאמצת (ללא הצלחה). אני אסתכל קצת במנוע החיפוש של הפורום אולי יתבהרו לי עוד דברים. תודה רותי יקרה שבוע טוב

VERED SHEL

New member
לא?

אפשר לשאול לגבי זה? מי זה היה ומה תפקידו? בכל מקרה יצא לי לחשוב לא מזמן שהגילגול (או גילגולים)שהייתי בהם שחורת עור היו חזקים מאד אצלי והשאירו בי חותם ... ככה לפחות הרגיש לי...

רותי 11

New member
מתוקה כמו שאמרת

או יותר נכון הרגשת, שיכולת לשים עליו את הראש הוא היה אהובך, אישך, יקירך, הוא היה כל עולמך אהבת אותו סמכת עליו וכמו שציינת יכולת להניח עליו את הראש והייתה כתף תומכת, הוא היה איש מדהים עם לב רחב מדהים שיכל להכיל המון ובעיקר אותך שהיית שם לפעמים מתוסבכת משהו, הוא ידע בדיוק לתת בדיוק את המילה המנחמת הוא ידע בדיוק לשים את האצבע על מה שכואבו לדעת לשחרר את זה. אשריך לא כולן זוכות לכזה בן זוג.

VERED SHEL

New member
רותי יקרה תודה-

קראתי את מה שכתבת והעיניים התמלאו לי דמעות... לרגע... תודה יקירה את והפורום שלך מלווים אותי במסע חשוב... תודה
ושאלה לגבי מדיטציה - בזמנו כתבת כאן שיש מדיטציה שאפשר לעשות מול המראה ולראות גילגולים... יש אופציה לקבל את "המירשם"? אפשר מידי פעם לכתוב כאן ולשתף במדיטציות שמוצאות חן בעיני?

רותי 11

New member
זאת לא באמת מדיטציה

יש אפשרות לעשות תרגיל שעומדים מול המראה שמים זר בינך לבין המראה ומתמקדים עד שרואים את הפנים משתנות זה יכול לקחת הרבה זמן או לאחר מספר פעמים זה תלוי בך, זה מעניין אבל זה רק נותן את המראה לא יותר. אני הבאתי בזמנו לא זוכרת אם כאן או בקומונה מסע הנשמות תרגיל/מדיטציה איך להינכס למצב של רגרסיה

VERED SHEL

New member
זר - הכוונה היא לזר פרחים (?)

ושוב תודה... זה לא מובן מאיליו כל ההשקעה הזו

למעלה