היי רותי גם לי יש שאלה

well being

New member
היי רותי גם לי יש שאלה

אני גם הייתי רוצה לדעת על מערכת היחסים עם אמא שלי ,האם זה בכלל נובע מגלגול קודם-כי יש מספיק סיבות גם בנוכחי. ואם זה עניין הנובע מגלגול קודם כיצד אני יכולה להביא מצב זה לפתרון? תודה

רותי 11

New member
היי חמודה - אל תשכחי

שהסיבות של היום הן בעצם תוצאה של חיים קודמים למרות הכל. אבל הרבה פעמים הזכרון לוקח אותנו רחוק מדי ממה שזה באמת אמור לקרות. מה שאני מרגישה לגביכן שיש המון מתיחות ומעין תחרות הייתי אומרת כאילו כל אחת מתבצרת בעמדה שלה ומחכה לשניה בפינה וזאת לא מערכת שצריכה להיות בין בת לאמא, הייתן יריבות גדולות מאוד בעבר, לא היה ביניכן קשר משפחתי (בכל אופן בגלגול שאני מקבלת) הייתן חברות אבל לא ממש קרובות, בעצם הייתן כאילו חברות, מה קורה הכל אצלכן בכאילו? חברות מזוייפת מאוד אינטרסנטית משני הצדדים, הייתן ביחד בגלל ההורים שלכן, הם היו חברים והם כאילו דחפו אתכן לאותה חברות מה שלא ממש מצא חן בעיני אף אחת מכן, הייתה המון העמדת פנים באותה חברות, היה המון זיוף שם, ושוב זה היה דו צדדי, לפני המשפחה הייתן מראות שאתן חברות טובות וכשהייתן ביחד ולבד הציפורניים היו נשלפות, המוזר הוא שאתן לא ניסיתן לשנות את המצב לשום כיוון, המשכתן במערכת היחסים הזאת עד שכל אחת מכן מצאה לה את מקומה ולא הייתה תחת חסות הורים ומשם התפצלו דרכן והייתן נפגשות רק בארועים מקשרים זה הכל.

רותי 11

New member
מה עושים? הדבר הכי חשוב

זה לשחרר את העבר ולהכניס אהבה בהתחלה אפילו בכוח, ולאט לאט לפתוח את הלב אל תשכחי שלמרות הכל זאת אמא שלך ולא סתם בחרתן להגיע כאמא ובת, יש לזה סיבות ואהבה של אמא לילדה שלה אמורה ליות האהבה הכי חזקה, מה שעלייך לעשות אם את כמובן רוצה שינוי להתחיל אותו את את תחכי לה ושחררי אגו כי האגו כאן לא ישרת אותך ההפך הוא רק ימנע ממך להגיע אליה, פשוט לחבק לאהוב וכל פעם שעולה משהו קשה לקחת נשימה עמוקה ולשחרר את זה ולנסות להידבק רק לדברים הטובים והחיוביים וכמובן לאט לאט הדברים ישתנו אבל הדרך לא קצרה והכי חשוב שוב פעם אני מזכירה שיש ביניכן אהבה רק מעצם היותכן אמא ובת ואל תשכחי שזה הבסיס של הקשר הזה.

למעלה