היי רותי בוקר טוב

היי רותי בוקר טוב

לפני שהלכתי לישון ביקשתי לחוות גלגול אחרון שלי. אני פשוט לא ישנה בלי כדור שינה אז לקחתי חצי לוריוון והתחלתי לחלום שאני ואימא מחפשות בית חדש ואנחנו גרות בבית אחר יפה ושאנחנו מחפשות גם ילד לאימוץ אבל אף אחד לא נותן לנו. דורשים הרבה כסף ואני זוכרת שאני מדברת בטלפונים עם אנשים לגבי הדירה והילד. ואין כלום. אז לפני השינה (בחלום עצמו) התחלתי לבכות לאמא שלי שמה יהיה ואין לי ילדים ואני רוצה מאוד ילד ואני מצטערת שאני לא יכולה להביא לה ואמא שלי כיסתה אותי וליד אדן החלון היא שמה מעין ספינת הרכבה לילדים צבעונית וזה מה שגרם לי לבכות. אחרי זה שמעתי בום גדול במציאות. התעוררתי והלכתי לבדוק וראיתי שהתיקים שלי ליד הטלפון בסלון נפלו כולם ואחרי הפריע לי שראיתי את ספר התהילים על הרצפה ואח"כ את הארנק שלי וחזרנו לישון אבל לישון כמו שצריך כבר לא יכולתי. מה דעתך יקירה?

רותי 11

New member
הפיה בלבן היחידה ../images/Emo140.gif

אני הייתי משליכה את זה על החיים שלך בית חדש = חיים חדשים ילד לאימוץ - את מנסה לחפש משהו חדש לעסוק בו או פרוייקט חדש - אבל מעניין שאת מחפשת משהו שהוא לא בא ממך מהפנימיות לשך זה להתעסק עם משהו חיצוני לך ולמרות הכל את די מתקשרת עם אנשים כדי להשיג את רצונך (מתקשרת = תקשור) מה שמרגיש לי זה שאמא שלך כנראה שתיתן לך משהו שקשור לאותו פרוייקט. נכון שהחלום הוא גם חלום גלגול, אבל בהחלט יש לו גם הסבר לחיים האלה הנוכחיים

למעלה