היי רותי אפשר שאלה?

Hada Del Magia

New member
היי רותי אפשר שאלה?

יצא לי לדבר היום עם אמא שלי על כל הנושא הזה של תקשור, נשמות וכו', ובאיזה מקום היא אמרה לי משהו על כך שתמיד הרגישה איתי משהו מיוחד ושונה מאחיי, מאז שנולדתי הרגישה תמיד צורך לגונן ולשמור ותמיד אמרה שהיא מרגישה אליי קשר אחר מהרגיל ומעניין לדעת למה... גם סיפרתי לה על הפורום וחשבתי לשאול אותך רותי, מה היה הקשר שלי ושל אמי בגלגולים קודמים? ממש מסקרן אותי לדעת...

רותי 11

New member
Hada Del Magia יקרה

לכל אחד מאיתנו יש גישה אחרת לכל אדם, ואני כאמא יכולה לומר לך שלכל ילד הייתה לי גישה אחרת לא אהבה אחרת אלא מערכת יחסים שונה מאחד לשני אני היום נמצאת במקום שאני יכולה להודות בזה להבין את זה ולקבל את זה משהו שלא קורה לרוב האמהות, שחושבות (וסליחה) שאם אני חש משהו אחר לילד מסויים זה כאילו אני פחות אוהב את הילדים השניים, וזה ממש לא ככה. עם כל ילד יש לנו אינטראקציה שונה כי עם כל ילד חווינו דברים שונים לאורך כל מיני תקופות. לגבייך ולגבי אימך, למה היא חשה את הצורך לגונן עלייך תמיד, אני מקבלת שאת היית ילדה מאוד שברירית נולדת במשקל כמעט של פג, והגעת לאחר יסורים רבים, ולכן היית גם חולה מאוד ועדינה מאוד (אגב גם שם הייתן אמא ובת) היא ממש שמרה עלייך בצמר גפן היית הבת היחידה שלה, לא היו לה עוד ילדים היא לא הצליחה להביא עוד ובנוסף היית כל כך עדינה שהיא ממש פחדה עלייך, וממש פחדה שחלילה תמותי מאיזה מחלה אפילו הקלה ביותר.

Hada Del Magia

New member
תודה רותי על התשובה... ממש מעניין...

בהתחלה חשבתי שאת מדברת על הגלגול הנוכחי כי האמת שנולדתי לאחר שבע שנים בהן הוריי ניסו להביא ילדים (ולאחר הפלה טבעת אחת). בגלל זה אמא שלי אומרת שהיא מאוד שמרה עליי מאז שנולדתי. מעניין באמת לדעת רותי, מה ההסבר להפלה? הכוונה להפלה טבעית- האם זה משהו מתוכנן מראש? כדי ללמוד שיעור כלשהו? האם יש באותו עובר שמת נשמה כבר?

רותי 11

New member
יש כל מיני הסברים להפלות טבעיות

כמובן שזה תלוי בחודש, הנשמה נכנסת לעובר בגיל 3 חודשים, אם דמת לב יש הרבה הפלות לפני כן, לרוב זה קורה כאשר העובר מרגיש שהוא הגיע למצב לא מוכן, למצב שאחד ההורים לא מוכן עדיין לקבל אותו. לאחר מכן לרוב זה קשור לאחד השיעורים או התיקונים של שני הצדדים, או של אחד ההורים או של העובר עצמו.

למעלה