היי! רגע!! שניה!!

Cינדרלה

New member
היי! רגע!! שניה!! ../images/Emo12.gif

אנמי מצטערת, המחשב שלי היה בקריסה ועכשיו שהכל הסתדר אני חייבת לברר כמה דברים איתכם... מה העיניין עם המכות של ניק ופאריס לא הבנתי?? ניק הרביץ לה????? מה קרה להם? משטרות ובלאגנים מעורבים?? אם מישהו יכול לספר לי את הסיפור המלא ובפירוט בבקשה אשמח. תודה.

Miss Kitty

New member
ארממ..

האמת שאין פירוט מלא ומפורט, כי פאריס מסרבת להגיד מי הרביץ לה, וגם להגיש תלונה.. יש אנשים שחושבים שניק הוא זה שהרביץ לה.. יש גם אנשים שחושבים בפאריס הרביצה לניק, והוא הרביץ לה בחזרה או משהו כזה..
לא נראה לי שתהיה לנו דרך מה באמת קרה, כל עוד פאריס מסרבת להגיש תלונות..

BShenB

New member
נצל"ש...../images/Emo41.gif

בננות אני צריכה לבקש מכן טובה ענקית
למי שלא יודעת יש היום את החצי גמר השני של כוכב נולד 2...
אז אם אין לכן פייבוריטים משם, בבקשה
בבקשה
תעזרו לי להצביע ללירון לב
.... ההצבעה מתחילה הערב מתחילת התוכנית ב- 20:45 וממשיכה גם בזמן של "אסתי המכוערת"
.... כדי להצביע לכו לאתר www.mymusic.co.il
... לפרטים נוספים איך להצביע כנסו לקישור למטה...
ותצביעו לו פליזזזזז
אפשר להצביע מכל שם, עד 249 פעמים אז תרגישו חופשיות להצביע
... ואני אודה לכן מכל ה-
תודה
רבה רבה
חולה עליכןןןןןןןןןןןןןןןןן
לירון
ה-
הנולד שלי
בקסטריט בויז ואהרון קרטר הנשמות שלי
הייתי חייבת....

LOVEאמיר

New member
אני יצביע לאסתי...

המכוערת...
סתם סתם... אני יצביע בשבילך שנהב! כדי שתיהי מרוצה!

sivanick

New member
שנהבי גם אני מתה על לירון

ויש לי התלבטות קשה בינו לבין עדי ושירלי! אני לא יודעת למי להצביע אבל כבר אומרים שמכעט בטוח שסשה תעלה וזה לא פייר כי לפי דעתי עדי ושירלי יותר טובות ממנה..ולירון כזה חמוד הצבעתי לו בגלגלי הצלה

sivanick

New member
ניק מסר הצהרה לגבי כל העניין עם

המכות: Nick told us Tuesday he's upset with supporters of hers who have been spreading rumors that he had something to do with her injuries: "If they need the media attention, let them do their thing. My family, friends and fans know that this is not my character and I would never hurt anyone that I cared for or do anything like the malicious things they are claiming. The truth will come out." בקיצור הוא אומר שהאנשים שהפיצו את זה רק רוצים תשומת לב מהתקשורת ושהמשפחה שלו,החברים שלו והמעריצים שלו(כן כן זה אנחנו) יודעים שזה לא הוא ושהוא בחיים לא יפגע במישהו שאכפת לו ממנו..ושהאמת תצא לאור בסופו של דבר.. יש שמועות שהסימנים נגמרו לה מצילומים לרולינג סטון שם היא הצטלמה בתנוחות של סאדו מאזו וכנראה קשרו אותה יותר מדי חזק..חחח דברים כאלה יכולים לקרות רק לפאריס

BShenB

New member
גם אני מאמינה ליפה שלנו../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

ידענו מהתחלה שזה לא הוא
ושאין סיכוי שנשמה
כמוהו יעשה דבר כזה...
כפרה עליו אני מאמינה לכל חצי מילה שלו...

זהבית 1

New member
כפרה עליו

רואים עליו שהוא לא מסוגל לפגוע בזבוב חיים שלי אתה ניק

airgirl

New member
סיווני ../images/Emo51.gif רבה רבה רבה על...

הכתבה
ידעתי שניק לא מסוגל לעשות דבר כזה!
והיא שוב עשתה בלאגן בשביל תשומת לב.. :S

NarihS

New member
איזה מתוקי!! זה היה ברור שהוא לא

עשה לה כלום!!! העיתונאים האלה אפשר להרביץ להם מרוב השמועות המפגרות שלהם! הוא פשוט מותק של בנאדם! וכמו שאמרו, הוא בטח לא יכול לפגוע בזבוב! איזה חמוד!!

BShenB

New member
../images/Emo24.gifסיווני אל תתלבטי יותר מדי...

חח תצביעי עם הלב
- לירון
... זה כל מה שאני יכולה להגיד לך
ותודה רבה לכל מי שמצביעה לו אני מתה עליכןןןןןןןןןן

זהבית 1

New member
אני גם

אצביע ללירון הלוואי והוא יזכה יאללה תעזרו לנו לעלות אותו לגמר

BShenB

New member
אני ואחותי הצבענו משו כמו 800 קולות

הלוואי שהוא יעלה לגמרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

sivanick

New member
הוא כמעט עלה ../images/Emo13.gif

אבל ברצינות למויאל היה מגיע יותר ממנו..מויאל פשוט מושלם דרך אגב שירני מויאל זה זה ממעלה אדומים שאמרת לי עליו אז עוד רק כשהוא התקבל
ועדי...טוב מגיע לה היא מוכשרת.

NarihS

New member
חח כן במקרה ראיתי היום את הסוף

וראיתי שהוא עלה... חשבתי דווקא שלא אוהבים אותו ממש.. אני יודעת שבפורום בריטני כולם שונאים אותו שם :)

sivanick

New member
הוא כזה מתוק!

הרבה אוהבים אותו! הוא מוכשר ותמיד שהוא שר הוא מתרגש כזה והוא שר מהלב..לפי דעתי מגיע לו לזכות אבל הראל סקעת ייקח שגם הוא חמוד..

NarihS

New member
האא סבבה! מגניב :)

הוא אומנם נראה מתוק, אבל ראיתי אותו בתמונת מחזור של אחותי והוא נראה מזה ערס חחח

למעלה