היי ראשל"ציות... שמעתי היתה לכם חגיגת עצמאות עם האפלה...
G g u r a New member 12/5/05 #2 ../images/Emo119.gif וכמובן..שרשור לילה טוב נו ..נו..ספרו חויות. מישהיא ערה בכלל?
S ShirShir New member 12/5/05 #3 אני נכנסתי הביתה רק עכשיו../images/Emo70.gif היה נחמד אצלי דווקא לא הייתה הפסקת חשמל, אבל שמעתי על זה... ראיתי תוכניות ב- , ראיתי זיקוקים, ביליתי עם חברה ואח"כ קפצנו לבקר את הגברבר שלי בעבודה. לילה טוב לכולם
אני נכנסתי הביתה רק עכשיו../images/Emo70.gif היה נחמד אצלי דווקא לא הייתה הפסקת חשמל, אבל שמעתי על זה... ראיתי תוכניות ב- , ראיתי זיקוקים, ביליתי עם חברה ואח"כ קפצנו לבקר את הגברבר שלי בעבודה. לילה טוב לכולם
ע ענתי 10 New member 12/5/05 #4 גם לנו לא היו הפסקות חשמל ושמעתי על זה רק עכשיו. יצאנו לראות זיקוקים - תפסנו עמדה ליד בית הכנסת הגדול. יואב נבהל קצת מהרעש, עידן די התלהב. אחרי זה הלכנו הביתה. במודע לא היינו בכל החגיגות ולא הלכנו איפה שיש הרבה אנשים.
גם לנו לא היו הפסקות חשמל ושמעתי על זה רק עכשיו. יצאנו לראות זיקוקים - תפסנו עמדה ליד בית הכנסת הגדול. יואב נבהל קצת מהרעש, עידן די התלהב. אחרי זה הלכנו הביתה. במודע לא היינו בכל החגיגות ולא הלכנו איפה שיש הרבה אנשים.