היי קרן!

1tal2

New member
היי קרן!

מה נישמע? אצלי עדיין אין חדש ברגע שיהיה אני יעדכן (כ"כ עודדת אותי שאני ממש לא שוכחת אותך...) יש לי שאלה לגבי קרובת משפחה אשר מצבה הכלכלי בכי רע היא תקועה בחיים שלה ללא עבודה עם בעיות בזוגיות ובתור משפחה שמנסים עכשיו כולם לגייס עזרה אני מנסה גם בתחם הזה. תאריך הלידה שלה הוא 29.8.60. מודה לך מאוד שיהיה חג שבועות שמייח

בוקר טוב יקירתי ../images/Emo24.gif

1. אני ממתינה לשמוע בשורות טובות ממך . 2. לגבי אותה בת משפחה : החיים לא היו קלים כלל וזה לאורך זמן ולא רק בשנים האחרונות . היא מאוד רגישה ,עדינה וישנו קושי בזוגיות שלה ,קושי משפחתי בכלל , ואני רואה משבר גדול שהשפיע בריאותית וכלכלית ויש להיזהר ממשפטים ומתביעות כי אני רואה חובות . בגדול השנים האחרונות ממש לא היו קלות אך הם נועדו בכדי שתיקח יוזמה בחייה ותעיז לשנות . השנה האחרונה אילצה אותה להתנתק מכל מה שכבר לא רלוונטי וליצור ולקבל החלטות חדשות בחיים ואכן יש מחשבות על מעבר ,שינוי ,סיום גם זוגי ובכלל נפשי ואני ממליצה עבורה מאוד ,פשוט להפסיק להסס ולפעול . החל משנה הבאה ייווצרו הזדמנויות כן ליצור מהפך בחיים אך הרבה תלוי בה ובעשייה שלה . היא מאוד כשרונית ומסוגלת לעסוק בכל תחום ,ויש רצון למצוא עיסוק שיהיה מהבית . אני מאחלת לה הצלחה והחל מיום הולדתה היא נכנסת לתקופה בה היא תוכל להשפיע ולשפר בעקבות החלטות שתקבל שיובילו לשינויים . אבל... הרבה תלוי במשברים הרגשיים שלה וברגשות שלה כי הם אלו שמנווטים את החלטותיה . ויש גם קשיים עם דמויות גבריות מסביבה . נשתמע ובהצלחה,קרן

1tal2

New member
תודה תודה

קרן, פשוט אין מילים! אנחנו עושים הכל כדאי לעזור ואני בטוחה שכל מה שאמרת מאוד יעזור לקבל החלטות. שיהיה חג שמח!

למעלה