היי קרן

אופקית

New member
היי קרן

שלום קרן אני לא יודעת אם את זוכרת אותי,כתבתי כאן לגביי הפרעת האכילה שלי וחשש שהיה לי לתת פעילות הבלוטה,בכל מקרה מאז מבחינה תשונתית עליתי מ400 קלוריות ועכשיו אני נעה על 1800 2500 ליום,אני עוסקת בספורט ולכן זו הכמות,הייתי אצל אנדוקרינולוג,עם בדיקות שעשיתי בהתחלה כשהעליתי את התפריט ל1200 עליתי ממנו יותר ממה שרופאת המשפחה צפתה,יידעתי את הרופא על הפרעת האכילה שלי,אך הוא לא התייחס עליי ברצינות לפי דעתי לפחות,אני חוששת שבגלל הפרעת האכילה שלי פגעתי בתיפקודה של הבלוטה,ושבדיקות הדם השיגרתיות לא מעידות על כך,אני מטפלת בכל ההיבטים הפיזיולוגים שהגוף ספג ורציתי לדעת איך אני יכלה לוודע שאכן הבלוטה לא נפגעה,או מאידך האם לדעתך לא עבר זמן מספק כדיי לאבחן פגיעה אמיתי או זמנית,האם כדיי לחכות עוד חודש חודשיים ואז לבדוק את העניין יותר לעומק?אני מאוד שמחה שאני אוכלת מאוזן עכשיו אבל רוצה להיות בבריאות מלאה,תודה לך ושבת שלום

הפרעת אכילה ותפקוד בלוטת התריס

שלום אופקית, אני לא יודעת למה את כל כך דואגת שתפקוד בלוטת התריס שלך יפגע מהפרעת האכילה שלך. זו בד"כ איננה סיבה להפרעה בתפקוד לשה. לעומת זאת זו יכולה להיות סיבה לפגיעה בתפקוד של השחלות. אם ה-TSH וה-FT4 בנורמה, אזי אין לך הפרע בתפקוד הבלוטה.

למעלה