היי קרן:) מצרפת לך קישור להודעה המקורית בנושא קריירה ולימודים אשמח לתשובה תודה מראש הילה
H hilla ab New member 19/2/08 #1 היי קרן מצרפת לך קישור להודעה המקורית בנושא קריירה ולימודים אשמח לתשובה תודה מראש הילה
ק קרן ברמן New member 19/2/08 #3 בגדול "קריירה " הינה מילה גדולה מאוד לא ממליצה להתחיל ללמוד לפהי גיל 24 את עדיין לא הגעת להחלטה מה את רוצה ללמוד ולא ממש יש לך ראש בשביל זה חשוב לנצל הזדמנויות השנה , לנסוע ולבלות . כל התחלה השנה תתקשי לסיים כך שאני לא ממליצה להתחייב . בהצלחה,קרן
בגדול "קריירה " הינה מילה גדולה מאוד לא ממליצה להתחיל ללמוד לפהי גיל 24 את עדיין לא הגעת להחלטה מה את רוצה ללמוד ולא ממש יש לך ראש בשביל זה חשוב לנצל הזדמנויות השנה , לנסוע ולבלות . כל התחלה השנה תתקשי לסיים כך שאני לא ממליצה להתחייב . בהצלחה,קרן
H hilla ab New member 20/2/08 #4 קרן אני מודה לך מאד מאד על תשובתך,חיזקת את האינטואיציה שלי שזהו לא הזמן . יישר כוח ותודה על התמיכה שאת נותנת בסבלנות לאנשים.
קרן אני מודה לך מאד מאד על תשובתך,חיזקת את האינטואיציה שלי שזהו לא הזמן . יישר כוח ותודה על התמיכה שאת נותנת בסבלנות לאנשים.