היי קרן!

angief

New member
היי קרן!

שלום לך קרן! שמי הוא חן פוקס אני מאוד מתעניינת בתחום שלך והייתי בהרצאה שלך ואת מאוד מעניינת. רציתי לדעת כמה דברים אם יהיה באפשרותך לענות לי תאריך הלידה שלי הוא 2.1.87 בעתיד אני מאוד רוצה לעסוק בתחום הריקוד ולהיות מורה למחול. אך זהו תחום מאוד מפחיד בעייני ולא כל אחד יכול להצליח בו.. הייתי רוצה לדעת האם העיסוק הזה מתאים לי ואני יוכל להצליח בו ואם אפשר עוד משהו על בן זוגי שמו הוא אסף אייזנקוט ותאריך הלידה שלו הוא 31.5.84. האם הקשר בינינו הוא טוב ורואה עתיד ?:) תודה לך מראש

שלום חן ,

אני שמחה שהגעת להרצאה ושמחה שאת מתעניינת בנומרולוגיה , אין ספק שזהו תחום מרתק . לגבי שאלותייך : את אישה מאוד רגישה ,אינטואטיבית וחשובה לה עצמאות וביטוי אישי אך יחד עם זאת קיים פחד משינויים וספקות לגבי מי שאת וזה אומר שבכל דרך שבה תבחרי לבטא את הכישרונות שלך וזה יכול לבוא בדרך אומנותית או טיפולית , את תצליחי ! יש בך יכולות ניהול ,טיפול ,הוראה ונתינה לאחר . את מחפשת במסגרת ביטוי אישי ושמחה . השנה האחרונה לא הייתה הכי קלה רגשית והיה בה רצון לחופש ושיחרור , הרבה מחשבות ומחשבות על יצירת מסגרות לעתיד כמו מחשבות על מעבר מגורים ,נסיעות,לימודים ומערכת זוגית . בשנה האחרונה היה רצון לחופש,יצירתיות ,אופטימיות מול מצבי רוח וקושי עם מסגרות כולל במערכת הזוגית . לדעתי מתאים מאוד לימודי הוראה שיש בו יצירתיות ואומנות , ולא רק זה .. יש לך ידיים טובות ותקשורת מצויינת ואת מאוד עקשנית והחלטית כאשר אין ספקות ברצונות שלך . מבחינה זוגית , השנה האחרונה לא הייתה קלה מפני שהקשר הזה נבחן ונבדק ע"י שניכם ובגדול יש רצון ליצור שינויים במערכת הזאת , וזה אומר שעד יום ההולדת שלך את תקבלי החלטה להמשיך את הקשר הזה או לנתק אותו . מצד אחד יש רגשות ומצד שני הקשר מאופיין בעליות וירידות מבחינה רגשית . גם הוא נמצא בשלב של סיומות ושינויים מסגרתיים ולקראת התחלות חדשות של עבודה,מגורים ולימודים . יש לך תחושה שכאילו הוא " כבד " רגשית ולא זורם כמוך . המטרות שלך והרצונות שלך יותר זורמים משלו . הוא בקשה מחפש מישהי שתיתן לו ספייס ,שתהייה חברה ,ושתיתן יציבות ונאמנות ואילו את מחפשת שותפות ,עשייה משותפת ופרגון . בקיצור הקשר עומד לפני שינוי ולפני החלטה שקשורה לשניכם ושתגרום לקבלת החלטה לכאן או לכאן , אם זה לא נעשה כבר . בגדול עוד אין מוכנות נפשית לקחת את הקשר הזה לשלבים מתקדמים עם ראייה עתידית כבן זוג לחיים . בברכה ובהצלחה,קרן

למעלה