היי קרן

היי קרן ../images/Emo53.gif

שמי ליאת וייס ת.ל. 21/12/1977 ובעלי אודי וייס ת.ל. 3/2/1978. הגעתי לכאן בחיפוש אחר מענה לבעייה שמאד מטרידה את בעלי ואותי- הרכב החדש שלו. הוא קנה אותו לפני כחודשיים ומאז הבעיות לא מפסיקות עד כדי החלפת מנוע לחדש. כשבוע לאחר החלפת המנוע הרכב כמעט נשרף בנסיעה ללא הודעה מוקדמת (התחממות מנוע או משהו בסגנון) מספר הרכב הוא 6662820. 3 ה-6 בתחילת המספר גרם לי לחפש תשובות מעבר ל-קורה. מה דעתך? שנמכור אותו בהקדם למרות שהשקענו בו כמעט מחצית מהסכום שקנינו אותו? אני מקווה שתוכלי לעזור לי בבעייה אף יותר גדולה (עבורי) וזה למעשה כיוון בעבודה. במקצועי אני מזכירה, חזרנו מחו"ל לאחר שנתיים וכרגע אני מחפשת עבודה (כחצי שנה) אך מרגישה מבוזבזת ולא מוצאת את עצמי בתחום הנ"ל. גם כשאני מנסה לחשוב מה כן לעשות, אני פשוט לא מוצאת פיתרון ומאד מתוסכלת. לאיזה כיוון לפנות? אודה לכל עצה!
יום נפלא

ערב טוב ליאת ,

1. לגבי הרכב ,היו הוצאות ואני מאמינה שזה הסוף למרות כל הקשיים זהו רכב טוב ויש לו מזל ..אז אין צורך להחליף או לדאוג . 2. לגבייך : את עוד לא ממהרת לצאת מהבית ולמצוא עבודה , הרצון היה להיות בבית ויש התלבטויות ואני יודעת שמאוד קשה לך לקבל החלטות אך אני רוצה שתביני לכל הקשיים נועדו בכדי שתפרצי גבולות ומסגרות ולא תתפנקי ותתייאשי מהר. יש קושי בביטוי אישי ואת מאוד יצירתית ורגישה יש לך כשרון ייחודי רק לך ואני מאמינה שאת לקראת לימודים וחשוב בבית לשמור על האנרגיות בהצלחה,קרן

קרן מתוקה../images/Emo70.gif

ראשית, הסבלנות משתלמת! שנית, תודה רבה על תשובתך!!! שמחתי מאד לקרוא בעניין הרכב- זה מאד עודד את בעלי ואותי . בנוגע אלי, אני מודעת לכשרון שלי אך מתקשה עדיין בלבטא אותו ומאד רוצה ללמוד עוד בנושא למרות שהבית זקוק לי ובעלי קצת מתנגד. אני מבינה שכל דבר קורה בגלל סיבה אך רוצה כבר ליהיות שם ולממש את עצמי (למרות שמקורות מוסמכים אמרו לי שאני עדיין צעירה וזה עשוי לקחת אפילו עוד כ-10 שנים) יש לי בעייה עם הסבלנות... בכל אופן, אקשיב לעצתך ולא אתייאש, עודדת אותי מאד! תודה רבה ויום נפלא
ליאת

למעלה