היי קרן בקשת עזרה

dana0500

New member
היי קרן בקשת עזרה

קיימת אצלי תחושה של חוסר מזל בתחום הזוגי ובתחום התעסוקתי הכניסו לי לראש שאולי שמי לא מתאים לי קוראים לי דנית ונולדתי ב-22.10.1986 אשמח לקבל את תשובתך תודה רבה

כמה הבהרות :

1. את סה"כ בת 21 לאן את ממהרת ? איך הגעת למסקנות כאלו ? 2. ההתפתחות האישית שלך שונה מאחרים טככל שתפנימי את הידיעה הזו יהיה לך יותר קל להתמודד עם הסביבה . זוגיות רצינית תגיע לקראת גיל 24-25 ועד אז גם מומלץ לחכות ... לגבי תעסוקה , את עוד עתידה לשנות מסגרות עיסוק וזה לגיטימי ובסדר וזה מכוון ולכן גם אם את בבית ולא עובדת , קחי את הזמן ופעלי לפי האינטואיציות שלך . והשם שלך מתאים והרמוני לנתונים שלך . בברכה,קרן

dana0500

New member
קרן היקרה

*דבר ראשון אני משמ מודה לך צומת הלב והקדשת הזמן **דבר שני תראי אני לא ממהרת ונכון שאת בת 21 אבל כאשר הסובבים אותך פתאום מתחתנים ויש להם קשרים רציניים ורק לי לא וזה באמת יוצא שרק לי לא אז זה קצת מלחיץ ולא נעים לכן אלו אחת הסיבות שגרמו לי לחשוב ככה אך גם במי שיצא לי להיות איתו בקשר הקשר לא התפתח וללא איזו סיבה מיוחד פשוט כך! ובקשר לתעסוקה אני כבר כל כך הרבה זמן בבית בזמן הזה החלפתי שתיי מקומות שפשטו את הרגל ופשוט לא מצליחה מאז להיכנס למקום עבודה!(וזה כבר די הרבה זמן) ***דבר שלישי קראתי את מה שרשמת מקווה שהעתיד צפוי להיות כמו שרשמת גם בתחום התעסוקתי והזוגי שאלו שתיי התחומים שמתרידים אותי גם כשאני בגילי הצעיר ******שנה אזרחית טובה שתיהיה לך ותודה רבה רבה!****

dana0500

New member
קרן היקרה...

*דבר ראשון אני משמ מודה לך צומת הלב והקדשת הזמן **דבר שני תראי אני לא ממהרת ונכון שאת בת 21 אבל כאשר הסובבים אותך פתאום מתחתנים ויש להם קשרים רציניים ורק לי לא וזה באמת יוצא שרק לי לא אז זה קצת מלחיץ ולא נעים לכן אלו אחת הסיבות שגרמו לי לחשוב ככה אך גם במי שיצא לי להיות איתו בקשר הקשר לא התפתח וללא איזו סיבה מיוחד פשוט כך! ובקשר לתעסוקה אני כבר כל כך הרבה זמן בבית בזמן הזה החלפתי שתיי מקומות שפשטו את הרגל ופשוט לא מצליחה מאז להיכנס למקום עבודה!(וזה כבר די הרבה זמן) ***דבר שלישי קראתי את מה שרשמת מקווה שהעתיד צפוי להיות כמו שרשמת גם בתחום התעסוקתי והזוגי שאלו שתיי התחומים שמתרידים אותי גם כשאני בגילי הצעיר *****עוד שאלה ברשותך השם דנה יכול להיות משמעותי בהחלפה מדנית? ******שנה אזרחית טובה שתיהיה לך ותודה רבה רבה!****

למעלה