החלק השני והניתוח שלך נשמעים נכונים
וזה יפה שהצלחת לנסח את זה ככה, בכנות מלאה עם עצמך. כן, הכאבים ושאר הסמפטומים שלנו בהחלט יכולים להחמיר בעקבות מאמץ רגשי וגם הדבר הזה של להיות בנוכחות של משהו ש"שואב מאיתנו אנרגיה" ממש מורגש בצורה דרמטית עם המחלה. כך שאתה לומד שאין ברירה וההמלצה לא להיות בחברת אנשים שלוקחים יותר מאשר נותנים או בסיטואציות לא נוחות לנו ולכן מתישות לגמרי, היא ממש חיונית.
לגבי כדורים לאלרגיה. אני חושבת שניסיתי את שני הראשונים שציינת, וגם עוד רבים אחרים. לגבי האחרון אני צריכה לבדוק מה השם המסחרי שלו.
זה לגמרי אינדיבידואלי, כי אני לוקחת עוד תרופות ולא פשוט לי במהלך השנים למצוא את התרופה נגד אלרגיה שמצד אחד עובדת ומצד שני אין לה תופעות לוואי קשות.
רשמתי לי ביומן שבאביב הבא לנסות לשתות חומץ, כי אומרים שהוא יעיל נגד אלרגיה, או לפחות נגד קדחת השחת, שזה מה שיש לי חוץ מההצטננות הקבועה של התת"כ. ניסיתי פעם אחת לשתות חומץ על הבוקר וזה היה נורא, אנסה בהמשך למהול אותו בכל מיני דברים ולמצוא אולי דרך לשתות אותו בלי צרחות
ניסיתי גם תכשיר של רפואת צמחים לאלרגיה והוא עשה בי שמות ואז בדקתי וגיליתי שהצמח גינקו בילובה ממש מתנגש עם כל התרופות שאני לוקחת וזה ממש אסור ביחד. (זה אחרי ייעוץ נטורופטי כביכול של החברה המייצרת, שאמרה לי שאין התנגשות בין תרופתית עם כלום, או שהיא מטומטמת או שהיא שקרנית, ובעיקר היא רוצה למכור. אז למדתי להבא לבדוק לפני ולא אחרי שאני לוקחת).