היי,קצת עזרה

galitut

New member
היי,קצת עזרה

אני טסה להודו ב20.6
שאלה: כמה כסף אני צריכה לקחת איתי,אם אני מתכוונת לשהות שם חודשיים וחצי?
הבנתי שזה תלוי בהרבה דברים,בתנאי מחייה שאני בוחרת לעצמי וכדומה,אז אני בוחרת "תנאים טובים",
לא בהכרח ברמת הגסטהאוס-אלא באופן כללי,טיולים,אוכל,קניות,קורסים ועוד...

שאלה נוספת: האם לקחת אייפון? אז ככה,אני ממש לא רוצה. ההורים שלי מתעקשים. מה אני יכולה לעשות ? מה עוד האפשרויות שלי?

תקחי את המקסימום . אני לקחתי 3000$ מזומן

לתיילנד . טיסות ובתי מלון שילמתי בישראל דרך אגודה . וגם שילמתי חלק בכרטיס אשראי . חזרתי הבייתה עם 1800$

galitut

New member
אבל אני טסה להודו

הודו יותר זולה מתאילנד.
אמרו לי שביום ממוצע מבזבזים כ50 שקלים
החיים טוב מוצאים 100 בערך
ביררתי את זה עם סטלן אז אני לא מאוד סומכת על זה. בגלל זה אני שואלת
אם אני אקח את המקסימום,אני לא אצא מזה. יהיה לי גיבוי מהארץ כמובן במידה ואני אצטרך עזרה.אבל אני רוצה לתכנן את העיינין הזה מראש.

תראי יש שאלה כמה עולה חליפה ליתום לגיל 13

א תעשי את החישוב . אני עשיתי חישוב מישראל . הזמנתי בתי מלון טיסות חוץ/פנים הכול בישראל . לקחתי ביזבוזים כסף מישראל . הכול תלוי בך . כמה את רוצה לבזבז . אין סכום קבוע . יש אדם אוכל ארוחת בוקר וערב . ויש כמוני שאוכל 4 ארוחות ומנשנש עוד . הכול תלוי בטיב המילוי
נסיע טובה

galitut

New member
...

אני יכולה לעשות חישובים מדוייקים להפליא,אבל אין לי אינדיקצית מחירים אז אני שואלת כאן,כדי לשמוע מאנשים שהיו שם.
כנראה שלא הבנת אותי.אני יכולה לקחת איתי חמישים אלף,ולבזבז לפי רצוני. תלוי בי,יופי,את זה כבר ידעתי.לא לשם אני מכוונת...רציתי לדעת בצורה פשוטה כמה כסף לכל הפחות אני צריכה לשם.
תודה בכל מקרה.יום טוב

יש עוד גולשים שהיו בהודו יענו לך סבלנות

היום עוד לא התחיל . והטיסה שלך היא רק בחודש הבא . סבלנות יקירתי . בהצלחה בטיול

הודו

הי גלית. כפי שתיארת כול אחד חי על תקציב אחר בהודו . מהניסיון שלי, ובהנחה שאת תטיילי ברמה קצת יותר טובה/גבוהה מתרמילאי פשוט
הייתי מחשב תקציב לפי 25$ ליום ממוצע . יעני בחשבון גס סביב ה750 דולר לחודש . התקציב יאפשר לך טיול ברמה טובה. אם תטיילי עם שותף/פה/ים
תוכלי או להוריד מהתקציב או לשדרג את איכות החדרים .
זאת הערכה שלי , חכי לעוד הערכות,עשי ממוצע, הוסיפי עוד קצת לפינוקים ו......טיול מהנה

למעלה