היי קיו מול גבע

היי קיו מול גבע

אתם יודעים מה ההבדל באיכות הקורס או אם יש לכם הבדלים אחרים אשמח לשמוע ממי שעשה אצלם .

קידום אישי

בלי שאלה ובלי להתבלבל לא היי קיו עם מורים שזה הקורס הראשון שלהם ועושים עלייך סטאז' לא יואל גבע שמפוצצים אותך עם 45 תלמידים בכיתה ומורה שלא מכיר אותך ולא אכפת לו ממך.

L i r a n L

New member
מה נסגר איתך?

בהייקיו המורים מלמדים שם כבר 7 שנים לפחות והם ברמה מצויינת וביואל גבע המורים מנוסים וכן אכפת להם, חברים שלי עושים שם. אולי תברר לפני שאתה רושם שטויות

gabimaor

New member
תגידו

אם כל המורים בכל המכונים מלמדים כבר לפחות 7 שנים אז איפה בדיוק מכשירים מורים חדשים?

KINGAR

New member
אתה צודק לחלוטין

אפילו בגבע שם בממוצע המורים הותקים ביותר ממוצע הותק הוא בערך 7-8 שנים. כלומר יש מורים עם ותק גדול יותר ויש כאלו עם ותק של שנתים שלוש. כל זאת על פי הותק המצוין לכל אחד ואחד מהמורים באתר של גבע. בשאר המכונים אני יכול רק להניח שממוצע הותק נמוך יותר ואין שום מצב שותק המורים הוא לפחות 7 שנים.

gabimaor

New member
אני יכול לומר

בוודאות שגם ביואל גבע יש מדריכים עם ניסיון של שנה בהדרכת פסיכומטרי ולא יותר. כמו שנכתב,ותק וציון של מדריך אינם פרמטרים שקובעים האם המדריך טוב או לא. אני מודה,לרוב, ותק של מדריך הוא גורם חשוב לפחות עד גבול מסוים. אם יש לכם אפשרות לבחור מדריך שמלמד 4 שנים ולא מדריך שמלמד שנה זה ככל הנראה עדיף אבל זה מאוד לא חד משמעי.לציון אין שום חשיבות.

ההממ... אולי ברשות?

האם מדריך בעל ותק של 7 שנים עדיף על מדריך בעל ותק של 4 שנים? האם מדריך בעל ותק של 12 שנים עדיף על מדריך בעל ותק של 7 שנים? מה ההבדל בינהם? האם מי שמתעסק בוותק הממוצע של מדריכים במכון מסויים מוכן להסתפק גם בציון ממוצע? ותק ממוצע של מדריכים זה גימיק ולא יותר. גם מכונים ומדריכים משקרים לגבי זה. לא כל המדריכים הוותיקים, כולל הוותיקים ביותר, באמת טובים כמו שאתם חושבים. למדריכים הטובים באמת שיש להם ותק רב שנים יש בעיה אחרת - הקורסים לא מתאימים למדריכים כאלה. בקורס של מכון, למדריך מעולה ומנוסה אין זמן ללמד את מה שהוא יודע ויכול ללמד.

KINGAR

New member
ל- juan carlos valeron

אם אתה מרוצה מהקורס שעשית במכון כלשהו-סבבה שבח אותו ומעלותיו . אם אתה לא מרוצה מקורס שעשית במכון כלשהו-סבבה אמור לכולם שאתה לא מרוצה מהקורס הנ"ל. אל תצא בהצהרות כלליות שמן הסתם אין בהם התנסות אישית.

L i r a n L

New member
עזבו, כמו שאמרו

הוא שתול
וחוץ מזה, אני לא אמרתי שמינימום הותק הוא 7 שנים, אמרתי שיש מורים שמלמדים כבר 7 שנים ברור שיש כאלו שפחות.. הרי חייב להכשיר מורים חדשים.

rainbow02

New member
מה הקשר לשתול ?!../images/Emo52.gif !!!!

גם אני רשמתי הודעה למעלה שתומכת ב-100% בקידום אישי ובשיטות המצוינות של החברה אז גם אני שתולה ?! ושמתי לב שכל אחד שלוקח צד בין כל התחרות הזו של המכונית ישר נקרא - השתול ! (חבל שזה לא לאונרדו דקפריו
) מה הקטע?! זה טבעי שאדם שחווה התנסות עם אחד המכונים האלה יביע את דעתו לכאן או לכאן ואם נפתחת הודעה של -נגד קידום- אולי זה שתול מיואל גבע ?! נו,באמת, פשוט תקבלו דעות של אחרים, נראה לי שלמדריכים ולכל האנשים שמנהלים את המכונים האלה יש קצת יותר חיים מלהכנס לכ-ל האתרים של הפסיכומטרי כדי לעשות שטיפת מוח לאנשים..... שיהיה לכולנו בהצלחה !

JaboGirl

New member
אני עושה ביואל גבע

אחלה מורים, לא שמים לב שיש הרבה אנשים בכיתה כי הרמה ממש מצויינת. לא יודעת להגיד מה עדיף כי לא עשיתי בהיי קיו, אבל שמעתי שגם שם מצויין
קיצר לא משנה איפה תעשה, תחרוש ותצליח.

למעלה