היי קוראים לי...

היי קוראים לי...

היי קוראים לי
(שי), אני רוכבת בדני היי ועוד מאט עוברת לאורוות הקיסר! אני בכיתה ז' ואני
את טקילה וחמסין!

שיוש!!!!!../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!!!../images/Emo42.gif

מה המצב!?!? אז הצלחת להיכנס בסוף!! יופי!!!! ברוכה הבאה.... אני מקווה שתשתלבי!!!!!! שנייה אני איתך בטלפון ואני צריכה לברר משהו!

פחחחחחחחחחחחחחחחח

אם את צריכה לדעת עוד משהו רק תשאלי!!!! תקראי קצת תפורום יש פה את גינת,נופר,דין,ליאל,לידר ועוד....... איזה מצחיק היה אתמול!?!?!? ק-ו-ר-ע! יאללה תהני לך ילדה!

ברוכה הבאה שי.........

קוראים לי דרור ואני רוכבת בחוות הפארק כבר 5 וחצי שנים אינגליש אני מתחרה 90 עם סוסה שולטת בשם אוסטין.... תהני בפורום יש פה אחלה ילדים...

../images/Emo152.gif

ללידר קוראים אזארו המלך או משו כזה...... לגנית קוראים אקו החמוד! לליאל קוראים h o r s e s לדין קוראים testosterosa משהו מסובך כזה נראה לי לנופר קוראים pink red ולי קוראים גזר ממין נקבה!!

Pink Red

New member
ש-י-ו-ש-! כנסי...

מה מצב?! זאת נופר!! ( למקרה שאת לא יודעת... ) את באה מחר לתחרות תחפושות או מה שזה לא יהיה בדני היי?? לדעתי זה הולך להיות ממש ד-פ-ו-ק-! אולי אני יבוא אבל בשביל להיות עם סתיו (ומיסי)...

../images/Emo6.gif

כן הא?......... אבל נראה לי שזה יתבטל בכלל כי יירד מחר פול גשם או גשם של סקאדים
פחחחח אם מתחילה מלחמה אני לוקחת תא מיסי הביתה (לא בצחוק!)

../images/Emo24.gif

היי, כן אני יבוא אבל לא נראה לי שאני יעשה משהו.. נרשמתי אבל לא יודעת נראה מה יהיה שם . וגם אם יש גשם אז זה מתבטל!

פחחחח

היית מצחיקה אתמול בשיעור (שתמות..!) וחוץ מזה שגנית היא אקו ממין נקבה ולא אקו החמוד ליאל הוא אקו החמוד ודין הוא horses!

למעלה