היי קוראים לי טליה

Pink Bubbles

New member
היי קוראים לי טליה

אני מאוד אוהבת תשוקות! הכי הכי את שרידן ותרזה!

Galen Fan

New member
../images/Emo141.gifברוכה הבאה!../images/Emo141.gif

היי טליה ברוכה הבאה לפורום אני מקווה שתהני פה!!
ד"א..קוראים לי שירן ואני הכי אוהבת את לואיס, תרזה ושרידן
השתלבות נעימה

Shir cp

New member
../images/Emo142.gifבורכה הבאה, מאמי../images/Emo142.gif

ברוכה הבאה
שלום, שמי שיר, מקווה שתהני פה....אני בטוחה

Pink Bubbles

New member
אפשר לבקש שני דברים?

1. פיספסתי קצת וראיתי את הפרק של אתמול דברים שלא הבנתי: א. וואו כמה זמן חיכיתי ששרי ולואיס המתוקים יהיו ביחד! אבל... איך זה קרה? ב.מי זו ההקיובה המטומטמת הזו? ג. מה הקטע בין צ'אד וויטני? לפני איזה שני פרקים הוא אמר לה שהוא אוהב אותה ופתאום היא לא מדברת איתו? ומי זו הסטפני הזו? 2. אני מתהההה על ספויילרים! א. תספרו לי בבקשה משהו: ממה שהבנתי פוקס וויטני אחים והוא מאוהב בה?!? ב. ההורים של שרידן ולואיס ביחד? ג.מה יהיה עם האנק? ועוד דברים תודה

Galen Fan

New member
ממה שאני יודעת../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

1.א. שרידן שמעה את לואיס לפני הרבה זמן אומר למישהו בטלפון שהוא רק מנצל אותה, אבל זה לא היה באמת הוא- זה היה מתחזה שג'וליאן ואליסטר שכרו. לואיס אמר לה שזה לא היה הוא והיא לא האמינה אז בסוף הם החליטו לשכוח מהלילה הזה ולהמשיך הלאה וככה עכשיו הם ביחד!
ב. הקיובה היא מהצד האפל היא רוצה שכל תושבי הרמוני ימותו ג. צ'אד אוהב את וויטני וגם היא אוהבת אותו אבל היא לא מודה בזה והיא לא רוצה להיות איתו בגלל שקיי אמרה לה שהוא הכניס בחורה בשם טיפני להריון ואז נטש אותה.. והיא אמרה את זה כדי להפריד ביניהם 2.א. אין לי מושג! נראה לי שצ'אד וויטני אחים ב. כן, אבא של לואיס ואמא של שרידן ברחו ביחד- וכולם חושבים שהיא מתה והוא לא יודעים מה איתו ג. האנק ירה בשרידן והיא תמות אבל תחזור לחיים אל דאגה
זהו אני מקווה שעזרתי!

CaRe BeAr

New member
נצל"ש , גם אני דנדשית ../images/Emo140.gif

קוראים הלנה ואני צופה הדוקה בתשוקות , למרות שכל העולם צוחק עליי ואמר לי זאת התוכנית הכי הזוייה בעולם . כן אני מתה על התוכנית ההזויה הזאת אני במיוחד אוהבת את לואיס ( כאילו שלא כום מתים עליו דהההההההה) ואיך באפשר בלי החלק השני שרידן המקסימה . זה מרווה להשתלב פה .אז נשתמע. דרך אגב טליה מצטערת שגנבתי לך את השירשור וברוכה הבאה

crazystav

New member
ברוכה הבאה גם לך הלנה../images/Emo70.gif

אבל.... אני מצטערת אין לך כניסה לפורום הזה אלא אם כן את:
מכשפה כמו טאביטה
חמודה כמו טימי
תחמנית כמו רבקה
מוזרה כמו צ'ריטי
מאמי כמו לואיס
מתת וחזרת לחיים כמו כל דמות בסדרה הנוא הגיונית הזאת ואם יש לך אחד מהדברים האלה אז ברוכה הבאה ואם לא רדי שתי שורות למטה עוד אחת היי אני סתיו בת 14.8 חח מהמרכז! מטורפת על תשוקות ובמיוחד על טראויס וגיילן וג'וליאן וטימי ו... אממ טוב אני לא ימשיך חח אז הצטרפות נעימה

CaRe BeAr

New member
אני חייבת לציין שיש בי כמה מהתכונות

האלה : אני מאמי כמו לואיס
ואני חמודה בדיוק כמו טימטים
אני גם צנועה (פחות או יותר
) את ממש חמודית והוספתי משהו קטן בחתימה שלי , זה עכשיו זה רישמי .

crazystav

New member
../images/Emo24.gif אהה וכל החדשים תשימו לב

לחתימה אם אתם רוצים להשתייך עדיף לשים בחתימה זה הגורל גם אני מכור/ה (880) ואחד האייקונים אתם לא חייבים רק מי שרוצה כמובן

crazystav

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אבל אני מצטערת אנחנו מלאים
ואין כנסיה לחדשים אלא אם כן :
את ביצ'ית כמו רבקה
|בכיינית כמו תרזה
רשעית כמו רבקה
תמימה כמו צ'ריטי
עשירה כמו אליסטר אם יש לך את אחד התכונות האלה אז ברוכה הבאה ואם לא תרדי שתי שורות למטה עוד שורה אחת ברוכה הבאהההההה
חחח אני סתיו ואני בת 14 וחצי מהמרכז! הצטרפות נעימה ומקווה שתהיני בפורום (אני בטוחה) אז התמכרות נעימה

crazystav

New member
האמ!

גם אני חולה על טראויס יותר חחחח משהו יודע אם לטראויס יש לוח מודעות
זה חשוב????!!!!

למעלה