היי ,קומה

סיזיפוס

New member
אני אנטי -פרוזק

רופא אחד כתב ספר שלם על כל הסכנות בפרוזק. אבל מי שכבר לוקח, הלוואי ששום דבר מהסכנות האלה לא יפגע בו.

סיזיפוס

New member
ואת צודקת ,

הרופאים האלה מתוסבכים בעצמם. מן הסתם, זו הסיבה שהמקצוע הזה עניין אותם.

סיזיפוס

New member
ועוד הערה אחת במה שכתבת בעמוד

הקודם. הבאתי קישורון כדי שלא תפספסי.
סיזיפוס

קורווין

New member
סיזי!!!

אני כל כך שמח לראות אותך כאן! לא היה לי אינטרנט בשלושת הימים האחרונים, אבל אני ממש שמח לראות שחזרת! מה שלומך? מה עבר עיך בימי היעדרות? דאגנו! כולנו! ניסיתי להתקשר, אבל לא הייתי בטוח שזה הטלפון שלך, אז השארתי הודעה "סתומה" משהו. שמעת? אתה יכול להתקשר אלי מתי שאתה רוצה! התאוששתי כבר! אני רוצה לדבר! איתך!!!

סיזיפוס

New member
טוב שכתבת לי את זה

כבר חשבתי שאנחנו ברוגז. יותר נכון שאתה ברוגז עלי. זה לא הטל. שלי, ביקשתי הרגע שיבדקו אם יש שם איזו הודעה. טוב שהתאוששת וסליחה שלא כתבתי לך לעודד אותך. פשוט ממש לא היה לי כוח לשאת גם את הכאב הנורא שלך. זה היה יותר מדי בשבילי, אם אתה מסוגל להבין את זה. כל מה שקורה פה בארץ בזמן האחרון זה ממש יותר מדי בשבילי. כשיש חדשות אני בחדר מנסה לראות ולהקשיב למשהו אחר. זה ממש יותר מדי בשבילי. גם מה יעזור שאני אקשיב? אני אציל מישהו? שבוע שעבר אחרי מה שסיפרת לי פרצתי בבכי וכמובן שכל הצער נפל כרגיל על אמי (שכבר לא יכולה לשאת את הבכי שלי) ואמרתי לה שאין לי מושג מה יהיה ועוד כולנו נתפוצץ ואין לי מושג מה לעשות עם עצמי ואיך להפסיק לדאוג לה ולי. ואם היא לא תהיה מי יטפל בי. אל תשאל לאיזה מצב רוח נכנסתי.

סיזיפוס

New member
דיברתי עם רועי

תהיו בקשר ,כי אין לי כח לספר כל הזמן את אותו הדבר. אם לא קשה לכם.

למעלה