היי, צריכה

keepi

New member
היי, צריכה ../images/Emo91.gif

מחפשת מקום נחמד לדייט באזור ת"א/הרצליה. פאב שקט יחסית שאפשר גם לשוחח בו ,או משהו בסגנון.. אז קדימה , תציפו אותי ברעיונות מגניבים
תרשו לי להגזים ולהגיד שעדיף מקום בלי בעיות חניה.

Shaycus

New member
ביקשה פאב לא בית קפה

אבל אם כבר בית קפה, אז באמת מצדה בטיילת זה מקום מעולה ומקס ברנר - רק בהרצליה.

באמצע שבוע ובשעה סבירה אני בטוחה שרגוע שם.

בשביל דייט.ולדעתי, יותר עדיף מבית קפה. חוצמזה, זה הפאב היחיד שאי מכירה אצלכם.

grace22

New member
קבלי המלצה

אין כמו נמל תל אביב או הטיילת בת"א היתרונות: ים, בריזה טובה, עשרות מסעדות/בתי קפה/פאבים לבחור מתוכם, והכל במרחק הליכה... ובשניהם אין בעיות חניה, יש חניונים מסודרים בכל האזור.

Shaycus

New member
ברמת החייל

יש פאב שנקרא leo blooms, זה אחלה מקום, ממש נחמד לשבת לכוס בירה ושיחה נחמדה (אין עלות חנייה) באיזור רוטשילד יש כמה פאבים אבל אני לא חובב אף אחד מהם.. בהרצליה יש את הדאבלין שהוא נחמד, האמת אני לא יודע מה הגיל שלך, אבל שאני חושב על זה בגיל שלי כל המקומות שמחשיבים את עצמם ל "פאב" הם מעפנים

Shaycus

New member
בכל מקום,

אם את באה מכיוון דרום אז 50 מטר אחרי הלאו בלומס פונים ימינה ויש חנייה בחול, יש המון כחול לבן באיזור, ובקיצור זה לא עולה כסף

אני זכר

הוממ, זה נכון שיש שם אזורי חניה פתוחים, אבל בימים עמוסים בדרך-כלל כל החנייה תפוסה עד אפס מקום. ורק כדי לנקות את המצפון שלי על זה שאני משתתף בשיחה על חניה - גורו בערים, לכו ברגל או השתמשו בתחבורה ציבורית, יותר טוב לאוויר של כולנו, ישאיר לילדנו עולם לחיות בו, יותר בריא, חוסך כאבי ראש של חניה.

אוי , נכון ,! עם אני ממליץ על הפאב הזה .

היה לי שם דייט בזמנו , לפני איזה שנתיים + .

למעלה