היי, צריכה עצות...

BecKiY

New member
אממ פרשנות מעניינת

איזה רגישששש. איזה כייף שבשיר כל אחד מוצא משמעויות אחרות. אה ועדי (לא את, הברנשית ממקודם)- ספרי איך היה אח"כ!!!!

מה מה מה? איזה אח"כ? ואיזו עדי?

איבדתי אותך

BecKiY

New member
חחח

בפורום הזה יש רק עדי אחת. וזו לא את. חחח סתם, עדי ב', המכונה "הברנשית", ביקשתי ממנה להגיד אח"כ איך הלך, איך היה הסרטון, מה אמרה המורה, איך החיים, מה קורה, מה נשמע.

פרשנות מרגשת...!

ממש יפה עדי, אף פעם לא חשבתי על זה ככה... ממש מדהים לגלות את זה ככה מחדש! :)

Is This It

New member
זאת פרשנות ממש טובה,

ואל תדאגי, להשפיע לרעה על הקליפ שלי, ולבלבל אותי, זה לא יכול. כי זו פרשנות, זה לא אומר שאם את אומרת שלדעתך זה פרוש השיר זה אומר שככה זה, והפרושים הקודמים הם לא נכונים (מה גם, שבעשיית קליפ, אני בכלל לא חייבת להתייחס לפרשנות השיר, אני יכולה לשים את השיר אבות ובנים, ולהציג בקליפ סיפור אהבה בין בחור לבחורה [אבל זה פשוט יהיה טיפשי
]). הפרשנות שלך, עם זה שהוא לא יודע עם להתאבד או לא, בגלל מה שזה יעשה למשפחה שלו, זו פרשנות מאד טובה והגיונית לשיר, שלא חשבתי עליה. אני חושבת שזה פרשנות יותר חזקה מהפרשנויות הקודמות, אבל אם היה לי קשה לחשוב איך להציג את הקליפ עם הפרשנות של מישהו מת במשפחה ובלה בלה, אין לי מושג בכלל איך אפשר להציג בקליפ במשך 4 דקות מישהו שמתלבט עם להתאבד או לא, ובסופו של דבר מגיע למסקנה שפשוט לא אכפת לו, מה שיבוא יבוא.

../images/Emo6.gif כן, לפרשנות הזו קשה מאוד

למצוא תסריט.. אבל אני שמחה שגם את הצלחת להתחבר אליה

eliavtu

New member
אהבתי ../images/Emo45.gif

אני רואה את זה טיפה אחרת.. <די דומה האמת> אבל מה שאמרת בהחלט מאוד מעניין :)

פעם הייתי בהופעה

(שלום לכם, אני סתם אורחת אקראית בפורום...) הייתי בהופעה שהוא הגדיר את השיר הזה כ"שיר אהבה להורים שלי", וגם אני תמיד הבנתי את זה ככה. נשמע לי כמו שיר שמדבר על קשר בין הורים לילדים, לאו דווקא בהקשר של אובדן (אולי רק הפחד מאובדן, המחשבה על אובדן) על איך מצד אחד רוצים לברוח מהקשר הזה כי הוא לא נותן לגדול, ומצד שני הוא איפשהו מחזיק אותנו, ואולי אפילו שומר אותנו בחיים (וזה הרי שיר של מישהו שלא התאבד. בשורה התחתונה, משהו עצר אותו). "תיכף אני ארצה שתלכו מפה / לא אפחד ליפול / לא אפחד לגדול". ועל זה שאיכשהו נגזר על הילדים לצער את ההורים, ועל ההורים לצער את הילדים, ובכל זאת אין תשובה פשוטה לשאלה אם באמת הוא היה רוצה שהם ילכו מפה. בהצלחה עם הקליפ

למעלה