היי!!צריכה עזרה...

SnufKinnnnnn

New member
היי!!צריכה עזרה...

אני בת 15 וחצי..(כיתה ט') ויש לי חברה בשכבה שאני נמשכת אליה..אני חושבת עליה הרבה רוצה להיות איתה המון אני מפנטזת עליה..ורוצה לעשות את כל הדברים שאתם חושבים..הבעיה שאני התחלתי להימשך לבנות בערך מכיתה ז'..וגם אף פעם לא היה לי קטע עם בן..גם לא נשיקה..וגם לא היה לי חבר רציני..אז בקיצור אני לא יודעת מה לעשות וגם אני לא יודעת מה אני!?!? זה חלק מגיל ההתבגרות?? או שאני לסבית??חייבת תשובות!! תודה מראש!!

marik

New member
ברוכה הבאה

אני מתנצל שזה באיחור. תראי, את עדיין בגיל ההתבגרות אבל אם הטבע החליט שאת לסבית אז כנראה שזה כך. אחרת למה את לא נמשכת לבנים? ומצד שני אולי יש הסבר אחר. התעללות? אונס?

bios

New member
הערה קטנה:

היא לא כתבה שהיא לא נמשכת לבנים...

marik

New member
צודק

אני מתקן את עצמי ומתנצל. חשוב יהיה לנו לדעת האם היא כן נמשכת לבנים או לא...

SnufKinnnnnn

New member
אממ..אז ככה

אני כן נמשכתי לבנים..אבל רק למפורסמים..חחח אז אני לא יודעת אם זה נקרא.. ולא עברתי אונס או התעללות..חס וחלילה טפו טפו טפו..!!..

marik

New member
את נמשכת מינית למפורסמים?

או רק נמשכת אליהם? יצא לך לאונן עד היום? אם כן על מי? (ויותר מדוקדק - האם יצא לך להתגרות מינית מבנים)?

SnufKinnnnnn

New member
אממ

אני נמשכתי אליהם גם מבחינה מינית אבל עכשיו אני לא נמשכת או לא מתגרה מינית משום בן או מפורסם..אלא מבנות..וכן אני כן יכולה לחשוב על בת בצורה מינית..

marik

New member
אם את כן

אז יקירתי... את כרגע ביסקסואלית, ועדיין בגיל ההתבגרות. בואי תמתיני עוד כמה שנים עד שהכל יתייצב ונדע בבטחון מה קורה איתך...

למעלה