היי צריכה עזרה

SimpleMe

New member
היי צריכה עזרה

אני לא בטוחה שזה המקום אבל: אני מנסה לשדר עם המצלמה בצ'אטים.. ואני לא מצליחה. המצלמה תקינה- ואני רואה את עצמי בתוכנה הרגילה של המצלמה? אז מה קורה פה?

arigosh

New member
הפורום הנכון לשאלה הזאת

הוא פורום תמיכה בתפוז. בכל זאת אני אתן לך מספר הצעות שאולי יעזרו. קודם כל, תלחצי כפתור ימני על חלון השידור שלך שמסומן ב "אני" כמו מראה התמונה הנלווית ....המשך בהודעה הבאה

arigosh

New member
...המשך

ותבחרי Settings. ואז תבחרי באייקון של המצלמת ווב, ותבחרי את המצלמה שלך. כמו התמונה המצורפת ...המשך בהודעה הבאה

arigosh

New member
...המשך

אחר כך תעברי לאייקון של המסך - Privacy, ותבחרי לאפשר גישה למצלמה, ולזכור את ההרשאה הזאת. כמו שמראה התמונה המצורפת. אחר כך תלחצי על "close" ותראי עם זה עובד לך.

arigosh

New member
אני מקווה

שכל ההסבר הזה יעזור לך. אם לא, אז תכתבי שוב, והפעם תצרפי יותר פרטים טכניים במו גרסת החלונות, גרסת האקספלורר, תמונת מסך וכו'.

SimpleMe

New member
זה לא עובד..

יש לי ווינדוס XP ואקספלורר הכי חדש לא יודעת איזה..

arigosh

New member
אני אצטרך תשובה יותר מפורטת

כדי לעזור לך ביעילות. כדי לברר את גרסת האקספלורר, בתוך הקספלורר תכנסי לתפריט Help ותבחרי את אופציית ה About. כדי לדעת את גרסת מערכת ההפעלה, תלחצי כפתור ימני על My Computer, ותבחרי את אופציית Properties מתןך התפריט. אנא צרפי תמונת מסך של הצ'אט טיווי כשאת מנסה לשדר. הנה הוראות לגבי איך לצלם מסך. בנוסף, האם את משתמשת ב Firewall או ב Router? אם יש לך רשת ביתית, אז כנראה שיש לך Router, ו Firewall זוהי תוכנה המותקנת במחשב שלך, או אפילו יש Firewall מובנה בתוך חלונות XP. אם כן, תוודאי ש Port מספר 1935 פתוח כי זה הפורט שהפלאש משתמש בו. אם זה עדיין לא עובד, או אם את לא בטוחה איך עושים את זה, אז תנסי להתקשר ישירות ללא ה Firewall או ה Router ולראות האם ככה את כן מצליחה להתחבר.

buzaglo

New member
arigosh ../images/Emo41.gif

אתה הכי גבר פה

למעלה