היי צריכה עזרה...

פלפי

New member
היי צריכה עזרה...

בטיול של תנועת נוער פגשתי ילד אחד ממש מתוק (
) הקטע הוא שלא דיברנו בכלל (
) (חשבתי שהוא בן 19 ואני בת 15 אז...) חוץ מפעם אחת שדברנו בדיוק דקה והוא אמר לי שקוראים לו אלעד וזהו!!!
(הוא לא יודע איך קוראים לי) עוד מעט יש לנו מפגש של התנועה ואני יראה אותו שוב ואני רוצה לדבר איתו עכשיו... מה להגיד לו??? תודה רבה לכולכם...!!!

חשבת על

היי מה המצב? בגלל שלא שאלת בטיול רק שתדע שקוראים לי רוחמה ואני לא רק יפה, אני גם חמודה מצחיקה בטירוף ואם יש דבר שהכי מתקרב לשלמות זאת אני. אווווו שנגיד אתם צוחקים על איזה משהו וזה כמו בסרטים שהוא מסתכל עליך ואת מסתכלת עליו ומחייכת ואז הוא בא אליך ומנשק אותך
או שלא
סורי בדרך כלל אני שפויה בדרך כלל... עכשיו אני סתם לא מצחיקה

Maybe Its Me

New member
חחחחחחח

בקשר לאלעד.. תראי,הקטע הוא שפשוט צריך לבחור רגע מתאים בשביל לדבר איתו.. הדבר שהכי מתאים לעשות הוא-להיות טבעי.. פשוט דברי איתו כמו עם כל אחד אחר(*אהמ* בטח קשה..*אהמ) אבל ככה זה.. בנים מתרשמים מטבעיות
ואין ממש דברים שאת תלמדי בשביל להגיד לו חחח לא דעת.. אולי פשוט לבוא ולהתחיל לדבר "היי מה קורה,אני פלפי(חח סורי לא זוכרת\יודעת את השם) ואתה בטח אלעד.. מה שלומך?" בלהבלה.. ככה מבינה? תנסי להיות טבעית בלגנתי את ההודעה >< טוב.. שיהיה לך בהצלחה אחותי! שנה טובה
גמר חתימה טובה וצום קל

sh53

New member
תנסי להיות כמה שיותר לידו

ואם אפשר כמה שיותר קרוב, אז עוד יותר טוב. קחי איתך את החברה הכי טובה שלך ותגידי לה מכאן אני לא רואה טוב את המדריך או לא שומעת טוב את המדריך, נראה לי ששם (איפה שהבחור שלך עומד) שומעים/רואים יותר טוב, בואי נלך לשם. כך תעמדי לידו
אח"כ תסתכלי עליו, תחייכי כשהוא יסתכל ו.... לא להתבייש, לנסות להתחיל איתו בהזדמנות הראשונה כי הרי את לא רואה אותו כל יום בשכונה.

פלפי

New member
../images/Emo42.gifגם אני חשבתי ככה../images/Emo42.gif

ועכשיו שאמרתם לי אני בטוחה שזה מה שאני יעשה
מתה עליכם תודה רבה

WinnerMan13

New member
תעשי כמוני...

תגידי לעצמך זה עכשיו או לעולם לא ותתחילי לדבר איתו...זה יהיה שווה כל רגע..

sh53

New member
../images/Emo50.gif לך גבררררר

וחזור אלינו עם עדכונים

פלפי

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifהסתבכתי...../images/Emo4.gif

היי אז הילד הזה שהייתי אמורה לפגוש והכל...
בסוף זה לא יצא (
)אז אני יראה אותו הכי קרוב בעצרת של רבין ... (איי שם בנומבר?!?)
אז השאלה: עדיין כדאי לי לנסות או שזה כבר יותר מדי זמן שעבר וזה יראה מגוחך ומיותר
דרך אגב פגשתי אותו בתחילת אוגוסט...

m i c k o

New member
אם אתם לא בקשר...

זה יהיה דבילי לבוא ולנוסת להתחיל איתו אחרי 4 או 3 חודשים שלא דיברתם במיוחד אם הוא לא יודע איך קוראים לך... ותרי וזהו!!

למעלה