היי. צריכה עזרה

noabaron

New member
היי. צריכה עזרה

שלום! זאת פעם ראשונה שאני כאן פשוט אין לי כבר למי לספר ולשפוך ולשמוע עצות וסתם מה שבא.. אז ככה אני בזוגיות כבר 5 חודשים ולפני שבועיים החבר נפרד ממני בטענה שהקשר ילדותי, שהוא אוהב אותי אבל זה לא מוביל לשום מקום. מיותר לציין שניסיתי להסביר לו שלא זורקים קשר בגלל כמה "קטעים", אלה מתגברים על זה ביחד. והוא אמר שהיה לו כבר קשר כזה, והוא מנסה ללמוד מטעויות. במשך השבועיים האלה דיברנו כמעט כל יום,כשכבר הצלחתי להיות חזקה ולא להתקשר, הוא מצא סיבה להתקשר. וגם אני התקשרתי רוב הזמן. זה קשר לא מוגדר ואני מחפשת תשובות והוא אומר שהוא לא יכול לתת לי, שהוא מבולבל, שהוא אוהב אותי ובגלל זה זה קשה לו אבל שהוא מנסה להקשיב להגיון. אתמול אחרי שיחה והרגשת אדישות כלפיו שלחתי לו הודעה שלא יתקשר אליי יותר ואני לא רוצה לשמוע ממנו. אני יודעת שלפי ההגיון אני צריכה פשוט לנתק קשר טוטאלית- אבל.. זה כ"כ קשה. אני כבר מחכה לשיחה הבאה. אני חולה ורוצה לדבר איתו והסתירה הזאת בין ההגיון ללב לא מרפה. הוא לא אומר לי שהוא לא רוצה יותר, הוא לא אומר לי שהוא רוצה. הוא סתם אומר שהוא מבולבל, שהוא לא יודע ואין לו תשובות לכלום. גם ההרגשת אי ודאות הזאת הורגת, בגלל זה שלחתי את ההודעה שאני לא יודעת אם בעצמי אעמוד בה. אשמח לתגובות

seeyou

New member
"החבר נפרד ממני בטענה שהקשר ילדותי"../images/Emo12.gif?

לא הסברת מה זה "קשר ילדותי" בגילכם מה אפשר לצפות פרט מלהנות אחד מהשני(כולל סקס
) הוא מבולבל? זה הטבע של רוב הבנים (מגיל 8 עד 80
) שמפחדים מקשר "רציני-מחייב"
גם את "אשמה"
בכול הסיפור,להבנתי""ואני מחפשת תשובות " פחות שאלות-פחות חפירות יש בו פוטנציאל למטרות שלך ? אם כן-אז קדימה-"תשפילי את עצמך-תתקשרי-תני לו הרגשה שהבילבול שלו "מוצדק" ושאת מבינה אותו ....עם הזמן מבטיח לך שעם קצת אינטויציה נשית תצליחי "לבלבל לו את המוח. "אנחנו" פועלים טוב יותר עם קצת דחיפה
יוסי

noabaron

New member
היי

קשר ילדותי, לטענתו, זה הרבה פעמים שהוא חשב עם עצמו שאני מתנהגת כמו ילדה קטנה- אבל החליט לשמור. לשמור ולשמור. ובסוף להתפוצץ. בכל השבועיים האלה ניסיתי, כן, נכון שחיפשתי תשובות כי לא נוח להיות במצב אי ודאי, אבל הייתי נחמדה- לא בכיתי לו והתחננתי. דיברנו שעות בימים האחרונים- כולל להביע אהבה הדדית- אך יחד עם זאת בלבול שלו. וכן, יש בו פונטציאל, הוא הקשר הכי אמיתי שהיה לי ולכן זה כ"כ קשה. זה לא עובד ככה, שרק אם הוא חוזר כי הוא באמת רוצה ולא מתוך שכנועים- הקשר יעבוד בעתיד?

seeyou

New member
לא בכיתי לו והתחננתי?../images/Emo4.gif-טעות-טעות-טעות

אסור במיוחד לבחורה לוהתחנן. קצת כבוד עצמי לא יזיק לך
. חסר לך בטחון עצמי? לא נוח להיות במצב אי ודאיי ? כול החיים הם דבר נזיל- "אי ודאי"
לדעתי ההגדרות הן פחות חשובות-המעשים בשטח מדברים. לדעתי הוא לא צריך לדעת שהוא הקשר הכי אמיתי שהיה לך-לא מגלים את כול הכלפים-חולשות.... הוא צריך להבין שיש לך ברירות וכפי שאת מוכנה לקבלו עם המגרעות שלו גם הוא צריך לקבל אותך עם שלך זוגיות היא התאמה מתמדת בין 2 אנשים שונים אשר רוצים להיות מחוברים בנושים משותפים וחלוקים באחרים כאשר שניהם חושבים אותו דבר סימן שרק אחד חושב.

חשבת אולי...

שמישהו כאן התבגר....והקשר הזה , כבר ,אולי, לא מתאים לו? והוא נקרע בין האהבה ובין ההיגיון-ומכאן הבילבול? ומה שנותר לך זה אולי לחדול מלשחק משחק של אגו ולנסות להניח לו לגבש החלטה. לשלוח SMS לסיום הקשר של קשר בן 5 שנים,בהחלט מראה על כך. כי אולי זה מה שהזוגיות כרגע צריכה,במיוחד זוגיות שהפרטים בה עוברים מתקופת הילדות-נערות לתקופת הבגרות.

I C E M A N 7

New member
5 חודשים

בניגוד לקודמיי אני לא מבין מה לא מובן. "מבולבל" זה קוד ל"לא רוצה". הקריעה היחידה המתחוללת אצלו היא רק זה שהוא לא רוצה לפגוע בך. בגלל זה הוא משתמש בכל הקלישאות הנאמרות כשפשוט רוצים ללכת ולא רוצים לפגוע. אם זה מנחם אותך, כל מי שנמצא כאן היה "מבולבל" או שהצד השני אצלו היה "מבולבל" לפחות פעם אחת בחיים. גם את תהיי פעם "מבולבלת" ובן הזוג שתעזבי אולי יגיע לפה גם הוא וינסה למצוא הסבר כלשהו שיאיר אחרת את המציאות המרה. קחי את זה בקלות, יש ים במבולבלים בחוץ

noabaron

New member
תשובה

כשנפרדנו , הוא אמר שזה סופי. ואז חזר בו.אמר שהוא כן רוצה להיות איתי וכן אוהב והמחשבות רבות. החלטתי להרפות, לתת לו לנסות להשיג. ואם לא, כנראה הוא לא היה שווה את זה. ושוב, אולי אני תמימה, אבל אני מרגישה שכן יש אהבה. שפשוט צריך ניעור מסויים. כי מה, לא מעטים המקרים שצד אחד היה מבולבל ולאחר זמן מסויים שהוא הבין שהוא מאבד באמת את בת זוגו שעד עכשיו חיכתה לו, הוא התעשת על עצמו?

I C E M A N 7

New member
בהחלט יכול להיות שיחזור

אבל בכל מקרה יהיה עדיף בשבילך להשלים עם הליכתו ממך. אם יחזור כשאת פנויה (ופנויה זה לא סמסים המצהירים שאת פנויה), את תהיי בעמדה הרבה יותר טובה.

למעלה