היי צריכה עזרה ..

talia220

New member
היי צריכה עזרה .. ../images/Emo10.gif

אז ככה, אני יוצאת עם איזה אחד כבר חודש בערך, מדברים בטלפון כל יום, ודיברנו על הכוונות שלנו - קשר רציני שאולי בסופו של דבר יוביל לחתונה מתישהו .. הבעיה היא שהבחור פשוט לא משקיע בי בכלל .. כשאנחנו מדברים בטלפון הוא תמיד מתעסק בדברים אחרים. הוא מתקשר אליי בד"כ רק בזמן שהוא נוהג, כי בשאר הזמן הפנוי שלו הוא עם החבר'ה. (החברים שלו זה אחד הדברים החשובים ביותר אצלו, הוא גם מודה בזה). כשאנחנו נפגשים (אנחנו גרים די רחוק), הוא מבלה איתי 3-4 שעות ואז מציע שנסיים את הפגישה בטענה שיש איזה משחק שהוא צריך לראות עם החבר'ה המעצבנים שלו .. אתמול התווכחנו כי הוא ניסה לגורם לי לקנאות, כשאמרתי לו שהוא פגע בי, הוא אמר "לכי לישון ואח"כ נדבר" בטון מעוצבן, והמשיך לשחק עם החברים שלו .. (אפילו בזמן שדיברתי איתו שמעתי אותו משחק איתם על המחשב). אני מרגישה שלא אכפת לו ממני .. הוא עצמו אמר שהוא לא יוותר על חבר אחד תמורת אף בחורה שבעולם .. אני מרגישה שהוא עדיין ילד, שלא מתאים ול להיות במסגרת. נמאס לי. כבר הערתי לו שהוא מזלזל בי, הוא מדבר איתי בממוצע רבע שעה כל יום בטלפון, וזה פשוט עלוב. (אנחנו נפגשים פעם בשבוע אז לפחות שישקיע בקשר טלפוני). אחרי השיחה שלי איתו הוא השתנה ליום יומיים, ועכשיו הוא שוב פעם מזלזל בי .. כשהוא מדבר איתי, הוא אומר לי לחכות על הקו ומטלפן לחבר'ה שלו לשמוע אם יש להם תוכניות, או שהוא מדבר איתי ומפתח שיחה עם האחים שלו בו זמנית .. זה פשוט מעצבן. חשבתי לסיים את הקשר, אבל אני לא רוצה לעשות החלטה מהירה מדי .. פשוט נמאס לי, הוא גורם לי להרגיש כמו אפס .. מה דעתכם ?

אני חושבת ש.....

היי,
קראתי את הסיפור שלך מהתחלה ועד הסוף והבנתי (גם הרגשתי) שחבר שלך לא מתייחס עליך ! היתה לי תחושה כי הוא לא ממש אוהב אותך... אפילו הייתי אומרת מזלזל. ואם התחושה זו נכונה אז אני ממליצה לך להפרד כל עוד את לא נקשרת עליו יותר מדייי. מאחלת
לך שתפגשי בחור שבאמת יעריך אותך.... יום קסום
שיהיה לך

elena20

New member
אתם מכירים רק חודש וכבר מדברים על חתונה?

זה ילדותי והכי לא רציני בעולם, במיוחד לאור העובדה כשכל פגישה שלכם מתסכמת ב3,4 שעות והוא מעדיף להיות עם החברים מאשר איתך, כנראה הוא שהוא לא מעוניין בך כפי שאת מעוניינת בו, אז דלגי הלאה, חבל על הזמן והאנרגיות שלך.

תגובה

נסי למקד יותר את שיחתו בך. הפני אותו אליך כל הזמן ופני אליו הרבה בדברים חשובים לקשר כמו חויות ורגשות. אז אולי יתמקד פחות בחבריו ויותר בך בקשר. שלא ינסה להקניאך, מנעי ממנו ואל תמהרי לקנא. נסי להשתתף בחוית המשחקים שלו. שאלי אותו בענין על הקשר שלו למשחקים המעסיקים אותו ואולי תציעי להנות אתו ממשחק. נסי להשתתף בקשר שלו עם חבריו. הציעי לפגשם ביחד אתו, לשוחח אתם ולהכירם. אולי תעשו דברים מהנים ביחד אתם כמו בלויים.

אני חושבת שאת צודקת!

הוא מזלזל בך וזה ממש לא נעים. נראה ל ישהוא די מעביר איתך את הזהמן. הוא מדבר איתך בין לבין ולא מקדיש לך את הזמן לו את ראויה! הוא פשוט לא רציני!

TheWizard

New member
מסכים

הוא פשוט לא רציני לפי תיאורך לפחות. פשוט לא רציתי ותעשי טוב אם תחשבי הלאה.

nate2000

New member
את נמצאת בתחתית סדר העדיפויות שלו

תמשיכי הלאה. זה לא ישתפר אחרי כמה שיחות וריבים.

חמודה...

מקומך לא איתו. הבחור הזה מזלזל בך ומעדיף בכל רגע פנוי את החברים שלו על פנייך. לדבר עם בחורה על חתונה בחודש הראשון?! נשמע לי הזוי לחלוטין. אל תחשבי יותר מידי, תגידי לו יפה "שלום ולהתראות" ושלחי אותו בהצלחה לדרכו. מגיע לך גבר ראוי שיקיע בך זמן ותשומת לב (מינימלית לפחות !!!!) בהצלחה

talia220

New member
תודה לכולם על התגובות

דיברתי איתו על כל הדברים שמפריעים לי לפני שעה בערך .. הוא טוען שהכל לא מוצדק, ושאני סתם עושה ביג דיל מכל דבר .. הוא אמר שלדעתו הוא לא צריך לשנות כלום. אז החלטנו לתת לעצמנו הזדמנות אחרונה, ואם עוד פעם נתווכח בסגנון הזה, עדיף לעזוב.

למה את משפילה את עצמך?!

אם הוא היה מתנצל על המעשים שלו ואת היית סולחת הייתי מבין אותך. אבל הבחור לא רק שלא מתנצל אלא הוא מאשים אותך(!) בכך שאת עושה סיפור מזה ושהוא לא אשם בכלל. אני במקומך הייתי חותך את הקשר ומהר אבל כנראה שאת מעדיפה להיאחז בשביב של תקווה מאשר לסיים איתו את הקשר. ועוד משהו - רשמת שאת רואה בקשר איתו עתיד לחתונה, האם יכול להיות שאת בעצם די לחוצה על חתונה ובכך מתפשרת על גבר כזה מתוך מחשבה שאולי תישארי לבד?

../images/Emo45.gif

הסכמתי. לא בטוח שהיא רוצה להתחתן איתו, אבל יכול להיות שהיא פשוט מאוהבת. קורה.. וזה מה שיכול להביא אותה למצב של להישאר במקום לא לה. אין ברור יותר מזה שהיא צריכה ללכת.

oferyosi

New member
עזבי דיבורים עברי למעשים

אם את לא רוצה עדיין להעיף אותו (למרות שאני חושב שזה יקרה בקרוב) , את צריכה לעשות מעשה. להפסיק לדבר איתו על כמה זה מפריע לך וכו'... ופשוט להקרין לו שאת בסדר , יש לך חיים משלך בלעדיו , וטיפה,לה לתפוס מרחק. אל תגידי לו כלום - פשוט עשי. אם יש לו משהו כלפייך - הוא יתחיל לשבור את הראש מה קרה לך , וירוץ אחרייך. ואם אחרי הכל הוא באמת לא חושב שהוא צריך לשנות משהו - אז זו את שצריכה לשנות משהו - וזה את הסטטוס שלו מ"חבר" ל"אקס"
בהצלחה

elena20

New member
מה הטעם בלתת הזדמנות אחרונה, כשהבחור

לא חושב שעושה משהו לא בסדר וימשיך להתנהג ככה?

omer73

New member
לדעתי

את בתחתית סדר העדפויות שלו, יכול להיות שהוא כרגע לא בנוי מנטלית למע' יחסים, או שפשוט לא בראש שלו מסיבה כזו או אחרת, ואת צריכה לעשות את הסקת המסקנות... לדעתי זה לא משהו שישתנה, ופשוט דפדפי הלאה, זה סתם בזבוז אנרגיה וסתם עגמת נפש מיותרת.

smartblonda

New member
יקירתי הבחור שם עלייך ז@@@ן

הוא לא מתייחס אלייך כחברה אלא כמישהי להעביר איתה את הזמן שהוא ,אולי חרמן?! הוא מתייחס אלייך כחלק מהחבר'ה שלו ולא כבן זוג. את לא צריכה את כאב הלב הזה מציעה לך להתחיל לחשוב על פרידה ולבצע .

ורד 1970

New member
תזרקי אותו וכמה שיותר מהר

הבחור מזלזל בך,ולא ממש מעוניין כניראה בחור שמעוניין בבחורה,עושה הכל כדי לראות אותה יותר ולשמוע אותה יותר

TheWizard

New member
תשימי לב שכולם אומרים לך פה את אותו הדבר

ההתנהגות שלו יותר מתמוהה ביותר, אם לא ביחד יותר מדי זמן, לפני שיהיה משהו, לפני שיהיה קשה יותר תעזבי, תעזבי אותו, זה מגוכך, תעזבי!

למעלה