היי... צריכה את עזרתכם!

X חן X

New member
היי... צריכה את עזרתכם!

שלום קוראים לי חן.. אני חדשה פה[: הגעתי דרך נועוש6 אחרי שהראתה לי את הכישרון שלכם בזה שהורדתם את היד מהציור!! פשוט מדהים.. יש לי בקשה.. תוכלו בתמונה הבאה לעשות את הילדה הימנית לא פוזלת.. ז"א לא מסתכלת אל הברווז אלא נותנת מבט כמו הילדה השמאלית... מקווה שתצליחו [: חן

X חן X

New member
לא בא לכם לעזור )): אהה... אם זה....

אל אפשרי אז תגידו לי

תראי...

זה לא שזה לא אפשרי, אבל יש פה בעיה, קודם כל שאם אני אשנה את מיקום האישון כדי לתת תחושה שהיא מסתכלת לכיוון אחר, אז בשום אופן זה לא ייראה טבעי יחסית להבעת פנים שלה, זה ייראה מאוד מוזר... יותר מזה, הזזת האישון בעין שלה היא מאוד מואוד מוגבלת כי העין כמעט וסגורה אין כ"כ חופשיות לשים את האישון איפה שאני רוצה בעין, כי היא לא פתוחה לגמרי... לא יודע אולי מישהו פה ייענה לדרישותייך... אבל אצלי איך שאני לא אזיז את האישון לא תהיה התאמה להבעת הפנים, ואז התמונה נעשית יותר גרועה מקודמה... אני לא מצליח למצוא את הדרך שזה ייראה טבעי.... מה שכן אפשר לשפר בתמונה זה ריטוש והורדת עין אדומה... רוצה? תמונה מאוד חמודה אגב...

בוא'נה טל חחחחחח

חחחחחח את יודעת ש ה-
תמיד מוכן לחיוג למה שמו....
יואוהוהוהוהוהוהההעהטההאה (צחוק מרושע)

just טלוש

New member
אאההמממה....

אבל מיכאל,מאין[
] לך מספרו של אההמהמאמאעע?
ותראה לי את דף התיכנונים
לא אותו,לא!

just טלוש

New member
מיכאל סתם קרציה../images/Emo3.gif

עדיף שלא נשתף,יהיה לזה כפל משמעויות!!!
סתם סתם,אנחנו מציקים אחד לשני במסנג'ר
השיחות הליליות האלה מובילות לדרכים נסתרות חחחח סתם, האמת אנחנו מנסים לשעשע אחד תשני עקב מצב השיעמום התמידי של השביתה. ובדרך עוד כמה דברים

just טלוש

New member
כן ממש..האמת גם בלי מיכאל אני יכולה להתפגר

אבל איתו זה להתפגר ביחד ולקחת עוד מישהו איתך
לחלוק באחריות מה שנקרא

X חן X

New member
תודה רבה!!

אני מבינה ]: לא נורא תראה... אם יעשו לי את זה כמו שאני אוהב... אז תוכל להוריד את התמונה שתוקנה את העיניים האדומות ואת שתי הנקודות על הלחי של הילדה הימנית??

X חן X

New member
כן!! זה ממש נחמד רק אפשר להוריד את הצבע אפור?

מממש ממש תודההה!

X חן X

New member
אפשר להוריד רק את האפור מסביב לעין??

הקפצצההההההההההההההה

למעלה